toivepostaus: parisuhde

Lupasin kirjoittaa blogiin vastaukset teidän laittamiin kysymyksiin minusta ja poikaystävästäni. Minulla oli alunperin ajatuksena, että vastaisimme näihin kysymyksiin yhdessä ja laittaisin postaukseen myös yhteiskuvia meistä.. Olemme kuitenkin tavanneet tänä kesänä ainoastaan neljä kertaa töistä ja pitkästä välimatkasta johtuen. Poikaystävälläni on myös tänään Kuopioon muutto edessä, joten en viitsinyt häiritä häntä tällä postauksella näin muuttopäivänä. Mutta päätimme, että teemme tämän postauksen suhteen niin, että ensin itse vastaan näihin kysymyksiin omasta näkökulmastani ja lähiaikoina poikaystäväni vastaa näihin samoihin kysymyksiin erillisessä postauksessa. Toivottavasti saataisiin myös yhteiskuvia kehiin! Niitä kun ei ole tullut otettua kovin paljoa, lähes ollenkaan näiden melkein kahden vuoden aikana. Mutta tässä nyt omia ajatuksiani ja poikaystäväni vastaukset saadaan kehiin kunhan lähden ensin käymään Kuopiossa hänen luonaan!


Nämä vastaukset nyt siis ainoastaan Veeran vastaamina:

Missä tapasitte ihan ensimmäistä kertaa? - Vaihdoimme ensimmäistä kertaa sanoja sählypelissä. Tilanne meni näin: kompastuin kesken pelin omiin jalkoihini, jonka seurauksena lensin ryminällä suoraan poikaystäväni selkään, hävetti vähän. Taisin saada sanotuksi "oho". En enää loppupelin aikana yrittänyt saada häneltä palloa pois :D Vähän sen jälkeen tapasimme sattumalta uudelleen ja sovimme kahvilla käymisestä.

Millainen olisi kummankin unelmatreffipäivä? - Mun unelmatreffipäivä olisi aurinkoinen kesäpäivä metsässä (miksei myös syksypäivä sienessä tai puolukassa) mustikoiden tai vattujen keräämisen merkeissä. Tietysti teetä termospullossa mukana, sekä paljon eväitä matkassa.

Oletteko toistenne ensimmäiset seurustelukumppanit? - Kyllä ollaan. Ei oltu kumpikaan seurusteltu aikaisemmin.

Toisen parhaimmat puolet? - Tässä tapauksessa poikaystäväni parhaimmat puolet. Tässä nyt joitakin mitä tuli ensimmäisenä mieleen. Hän on rauhallinen (ja siinä mielessä hyvää vastapainoa mun luonteelle, sillä itse en ole niin rauhallinen :D), luotettava, empaattinen, päämäärätietoinen, huumorintajuinen, ahkera, rehellinen, sosiaalinen, fiksu ja kunnianhimoinen. Ihanan kiltti "poika" :D Poikaystäväni on mielestäni tosi kypsän oloinen ja minusta hän vaikuttaa vanhemmalta kuin mitä ikä kertoo.

Mitä pidätte toistenne perheistä? - Pidän poikaystäväni perheestä. Hänellä on lämminhenkisiä, mukavia ja ystävällisiä perheenjäseniä. Poikaystäväni tulee myös hyvin toimeen meidän perheen kanssa. Äiti ja iskä tykkää hänestä tosi paljon ja siskoni Linneakin aina kyselee, milloin poikaystäväni tulee käymään.


Ärsyttävimmät tapanne, joka saa kumppanin kiehumaan? - Hmm, täytyy sanoa, etten keksinyt mitään, mikä saisi poikaystäväni kiehumaan, hän on niin rauhallinen ja pitkäpinnainen. Välillä häntä varmaan ärsyttää se, että jätän monet asiat ihan viime tippaan. Olen myös tosi kova höpöttämään, enkä niin rauhallinen, saati pitkäpinnainen kuin hän. Joskus poikaystäväni onkin sanonut: "Veera, oltaisiinko ihan hetki, ihan hiljaa..."

Oletteko mustasukkaisia? - Ei olla mustasukkaisia. Se on asia parisuhteessa, mitä en sietäisi ollenkaan. Olemme molemmat sopineet, että kummallakin saa olla niin nais- kuin miesystäviäkin. Minulla on ollut aina myös miehiä ystävinä, eikä siinä mitään. Luottamus on yksi tärkeimpiä asioita suhteessa ja mustasukkaisuudelle ei ole mitään aihetta puolin, eikä toisin.

Mitä mieltä poikaystäväsi on bloggaamisestasi? - Kannustaa blogin tekemisessä ja ottaa aina valokuvia kun pyytää. Hänellä ei ole mitään mun blogin tekemistä vastaan. Olen saanut sellaisen käsityksen, että poikaystäväni ajattelee mun blogin tekemisestä ainoastaan positiivisesti ja kehuu usein.


Ikimuistoisin hetkenne? - Niitä on monia. Sanotaanko nyt vaikka se kun oltiin yhdessä Mallorcalla ja halattiin meressä iltahämärässä. Toinen kuiskasi mun korvaan jotain ikimuistoista. Ja se kun valmistauduttiin yhdessä kauppiksen pääsykokeisiin koko vuosi ja poikaystäväni sanoi, että hän sai opiskelupaikan. Se tunne kun ei itse päässyt, mutta voi olla niin onnellinen toisen puolesta.

Tykkääkö poikaystäväsi, jos julkaiset hänestä kuvia blogiin? (Olisi todella ihana, jos laittaisit esim yhteiskuvianne joskus - Hänellä ei ole mitään sitä vastaan, että julkaisen hänestä kuvia täällä blogissani. Itseasiassa täältä löytyy kuva poikaystävästäni. Otetaan tosi harvoin yhteiskuvia, mutta olisi kyllä tarkoituksena laittaa useammin meistä kuvia. Pitäisi pyytää vaikka siskoa, ystävää tai valokuvaajaa ottamaan meistä jotain hienoja yhteiskuvia. Ne olisivat myös ihania muistoja.Paras ikä saada lapsia? - On hankala sanoa mitään "parasta" ikää lapsien saamiselle. Poikaystäväni aloittaa huomenna yliopiston ja itse toivottavasti ensi vuonna. Aiotaan molemmat hakea myös vaihtovuotta niin pian kuin pystyy ja muuttaa mahdollisesti ulkomaille yliopiston jälkeen, jos työpaikka avautuu toisesta maasta. Lapsien hankkiminen ei ole siis ajankohtainen asia meidän elämässä vielä pitkään aikaan, vaikka molemmat lapsia rakastammekin.

Onko teillä näkemyseroja? - Joissakin asioissa oon välillä ihan eri mieltä kuin poikaystäväni ja jääräpäisesti pidän sen oman mielipiteeni. Sitten oon huomannut muutamaankin kertaan, että en ehkä ollutkaan oikeassa. Esimerkiksi pääsykokeisiin lukemisessa en pitänyt taukoja tai vapaapäiviä melkein ollenkaan, poikaystävä taas harrasti liikuntaa joka päivä, piti välillä vapaapäiviä ja kokonaisuudessaan luki minua vähemmän. Lopputuloksena hän sai paikan kauppakorkeasta ja itse jäin varasijalle.. Vaikka hän sanoi minulle monta kertaa, että kannattaa pitää taukoa ja tarpeen tullen vapaapäiviä, opin sitten kantapään kautta, että myös tauot, sekä vapaapäivät ovat oppimisen kannalta todella merkittäviä. Niin toimimalla opiskeltavat asiat kun jäsentyvät paremmin ja oppiminen on niin paljon tehokkaampaa.
Mutta on käynyt niinkin, että minun piti ensin houkutella toista mustikkametsään ja päivän päätteeksi kun oltiin kerätty molemmat ämpärit täyteen, poikaystäväni tokaisi mustikoiden keräämisen ja metsässä olemisen olevan tosi mukavaa puuhaa ja kyseli moneen kertaan, että milloin lähdetään uudelleen. Nämä on nyt tällaisia pieniä asioita. Itseasiasssa olen usein ihmetellyt, että tosi harvoin ajatellaan mistään suuremmista asioista eri tavalla.


Onko teillä omaa autoa? - Tällä hetkellä ei ole. Poikaystäväni muuttaa opiskeluiden perässä kaupunkiin, jossa ei ole tarvetta autolle. En usko, että itse hankin autoa pitkään, pitkään aikaan. En ole hankkinut ajokorttiakaan, koska sille ei ole tämän hetkisessä elämässäni mitään tarvetta.

Kuinka pian kerroit poikaystävällesi blogistasi? - Hän tiesi samantien, että pidän blogia. Blogini linkki on minulla mm. facebookin tiedoissa.

Mikä olisi ihanin paikka viettää häät? - En usko, että pitäisimme häitä. Tekisimme sen sijaan yhdessä pitkän häämatkan ulkomaille ja kävisimme monessa eri maassa.

Paras lomamatka yhdessä? - Viime kesänä oltiin Mallorcalla, Palmassa.

Mitä tekisitte, jos Veera olisi raskaana? - Se olisi tosi epätodennäköinen tilanne, mutta jos niin pääsisi käymään, lähtisimme etsimään vauvanvaatteita ja muita tarpeellisia vauvantarvikkeita. Pyrkisin hankkimaan niin paljon vaatteita käytettynä kun vain löytäisin. Ihan uusien vaatteiden pinnalla on kuitenkin aina myrkkyjä, joita laitetaan vaatteisiin ennen niiden viemistä myyntiin. Myrkyt kun imeytyy uusista vaatteista suoraan vauvan ihon läpi verenkiertoon... Alkaisin myös kiinnittämään erityisesti huomiota siihen, että eläisin mahdollisimman puhtaasti ja terveellisesti. Pyrkisin meikkaamaan hyvin luonnollisesti, vaihtaisin kaikki kosmetiikkatuotteeni luomukosmetiikkaan, lopettaisin kynsienlakkauksen, rasvaisin ihon kookosöljyllä, pesisin hiukset kananmunalla, käyttäisin käsienrasvaukseen arganöljyä... Olisin siis entistä tarkempi kaikissa asioissa jo ennen kuin vauva olisi edes saanut alkunsa.. Ruokavaliossani suosisin luomua, kuten tälläkin hetkellä. Heh, olen jo miettinyt nämä asiat valmiiksi tosi tarkkaan ja pitkälle :D Lapsien hankkiminen ei ole kuitenkaan tällä hetkellä ajankohtainen asia meidän elämässä. Tottakai pyrin tälläkin hetkellä välttämään ylimääräisiä kemikaaleja ja elämään terveellisesti, mutta jos suunnittelisin lapsen hankintaa tai odottaisin jo vauvaa, olisin vieläkin tarkempi.

Haluaisitteko molemmat perustaa perheen? - Kyllä, jossain vaiheessa.

Montako lasta haluaisitte? - Mä haluaisin ehkä 2-4 lasta.

Mitä nimiä antaisitte heille? - En oo miettinyt tämän tarkemmin, mutta jos saan tytön, hänen nimeksi tulee Alma.
Laitan jossain vaiheessa meistä yhteiskuvia tänne blogiin, mutta ainakin täältä postauksesta löytyy kuva poikaystävästäni. Tosin kuva on vuoden vanha, mutta uusia on luvassa.
Tästä postauksesta olisi tullut todella pitkä jos olisin vastanut kaikkiin teidän laittamiin kysymyksiin, mutta lupaan laittaa myös loppuihin vastaukset, niin minun kuin poikaystäväni näkökulmasta.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Krista
,
Heippa! Tekisitkö joskus videopostauksen? 😊
merenhelmi,
Moikka! Ehkä jossain vaiheessa 😊

Oikein ihanaa ja energistä maanantaita sinne suunnalle, sekä kiitos postaustoiveesta 😊
merenhelmi.indiedays.com