Toivottu ihonhoitopostaus

Lupasin kirjoittaa ihonhoidostani, joten tässäpä postaus siitä aiheesta. :)  

Minulla on aina ollut aika hyvä iho, en tiedä onko siihen osasyynä se, että hoidan ihoani aika paljon. Lähiaikoina olen pyrkinyt juomaan enemmän vettä, se on mielestäni vaikuttanut positiivisesti ihoni kuntoon. Yritän juoda vettä noin 1,5-2 litraa päivässä. 

Puhdistan myös meikit aina huolellisesti illalla pois (vaikka kuinka väsyttäisi...). Käytössäni ovat tällä hetkellä Loreal Paris Perfect Clean puhdistusaine, joka on mielestäni ihan perushyvä tuote. Puhdistaa meikin tehokkaasti, eikä kuivata.
Käytän Nivea Visage Gentle Eye Make-up remover silmämeikinpoistoainetta. Tämä on hellävarainen, eikä ärsytä ainakaan minulla yhtään silmiä. Nivean silmämeikinpoistoaineet ovat olleet käytössäni jo pitkään. Tällä hetkellä laatikossa odottavat Yves Rocherilta tilatut tuotteet, jotka tulevat seuraavaksi käyttöön. :)
 Hoidan ihoani myös tekemällä kasvonaamion 2-3 kertaa viikossa, sekä kuorimalla ihoni kauralla. Postaus siitä löytyy täältä. Flow Kosmetiikka Valkea luonnonsavi soveltuu kasvonaamion tekemiseen hyvin, tykkään tuotteesta tosi paljon. Tekee ihon kirkkaaksi ja pehmeän tuntuiseksi.
Yö- ja päivävoiteita käytän niin aamuisin kuin illallakin. Käytössäni ovat Lumenen voiteet, jotka ovat erittäin kosteuttavia ja aika edullisia. 
Jos kasvoillani on näppyjä, alan taistelemaan niitä vastaan finnikynällä. :D Tätä on helppo laittaa näpyn päälle ja uskokaa tai älkää, kyllä tämä saa ne kuivumaan. Ihan hetkessä tämäkään ihmeaine ei toimi, vaan käytän tätä muutamina iltana peräkkäin, ennen kuin näpyt alkavat näyttämään hiukan kuivumisen merkkiä. Tätä on helppo levittää esimerkiksi ennen nukkumaanmenoa. 
Rakastan näitä Lumenen tuotteita, kyseessä ovat kirkastava silmänympärysseerumi ja energisoiva tehohoito. Tuoksuvat ihanilta ja saavat kasvot näyttämään pirteämmiltä. 
Silmänymärysseerumissa on vain yksi miinus: Sitä levitetään pyörivin liikkein "pallolla", joka on purkin päässä, mutta se levityspallo raapii hiukan ihoa. Vaikka muuten hyvä tuote onkin, en enää toista kertaa ostaisi juuri ton seikan takia. 


Edellä mainittujen asioiden lisäksi teen vähintään kerran viikossa pellavansiemennaamion, josta löytyy postaus täältä.


Nyt hyvät yöt. <3 Mä meen nukkumaan ja huomiseksi töihin. :) 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Tiiju,
Kylläpä jaksat hoitaa ihoasi huolella! Musta aina tuntuu että ei oo aikaa/ väsyttää ja muita tekosyitä... Täytyisi ehkä lisätä ainakin rasvaamista ja noita kasvonaamioita, ne aina virkistää kummasti!
www.blogger.com/profile/080620443944035622
Anonyymi
,
Ihana postaus 😊 Haluaisin itse myös kokeilla noita Lumenen silmänympärysaineita:)

-Anette
Anonyymi
,
miks postaat nykyää tosi vähä?
Anonyymi
,
Aamulenkki,iltalenkki, Lontoo-New York.. kohta taas kotona. Käviskö illallinen ?