Toivottu meikkipostaus :)

Tein tämän nyt kuvaversiona ja jossain vaiheessa voin tehdä meikin myös videolla. Riippuu muuten tosi paljon päivästä minkälaisen meikin teen ja millä tuotteilla, sekä kuinka paljon käytän meikkaamisen aikaa. Tässä tällainen 10-15 minuutin meikki...
Ensin levitin Lancome Teint Miracle meikkivoidetta kasvoihin ja Elisabeth Arden peitevoiteella peitin tummat silmänaluset ja näpyt. Toi peitevoide on ihan älyttömän hyvä tuote, suosittelen.
Silmämeikkiä tehdessä ensin levitin koko silmäluomelle Diorin vaaleaa luomiväriä:


Jonka jälkeen tein rajaukset Maybelline geelirajauksella. (Yleensä käytän Maybelline kajaalikynää, koska geelirajaus ei lähde kovin helposti pois pesemällä).


Rajaukset eivät menneet kovin hyvin tänään. Mutta jokatapauksessa, rajausten jälkeen levitän ripsiväriä. Käytössäni ovat Maybelline The Falsies Volum Express Mascara ja Loreal Volume Million Lashes. Välillä käytän vain toista, mutta yleensä laitan molempia. Silmämeikin jälkeen levitän kasvoihin aurinkopuuteria ja poskipunaa. Tällä hetkellä käytän blogin kautta saatua Wet'n Wild aurinkopuuteria, josta tykkään. Se on edullinen ja hyvä, sekä antaa ainakin riittävästi sävyä iholle! :) Poskipuna on Clinique merkkinen. 
Tänään laitoin Lumene Wild Rose huulikiiltoa, joka on ihanan pirteän sävyinen. Ihan viimeisenä suihkautin poskipäille The Body Shop The Sparkler All over shimmer -tuotetta. Tällä hohdepuuterilla saa kauniin lopputuloksen, se tuo sellaista nättiä hohdetta poskipäille.

Kuva on vähän ylivaloittunut, mutta suunnilleen tällaisen meikin teen yleensä arkipäivinä kun lähden kouluun tai töihin. Kulmat kestovärjään, joten niihin ei yleensä tarvitse laittaa mitään. Jos lähden esimerkiksi johonkin juhliin, niin teen näyttävämmän meikin, siitä voin tehdä postausta joskus myöhemmin. :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

KRIS,
Kiitos paljon Veera 😊 Pitää vielä sen verran sua "häiritä" että mitäs luulet http://www.bionature.fi/?/couleur-caramel/category/silmille_ja_kulmille/ ja nuista tuo "helmiäishohde" , voisikohan se olla yhtään vastaavaa? Tuota kyseistä merkkiä myydään täällä yhdessä kampaamossa, pitänee käydä ihmettelemässä sielläkin 😃
www.blogger.com/profile/153990477686851067
merenhelmi,
Moi Kris 😊 Sori kun vastaan tällein myöhässä, mutta oon miettinyt tota asiaa. Uskon, että toi helmiäishohde minkä linkin laitoit on vastaavanlainen tuote! 😊 Tota helmiäisvoidetta voi käyttää myös huulimeikkiin, joten kiinnostuin itsekin kyseisestä tuotteesta. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi
IP: 82.99.3.229