tolppakorot

Tolppakorkonilkkurit Bianco / farkut Zara / takki GlobeHope / laukku Lv / huivi H&M / kello Boss
Boss kello, tolppakorko nilkkurit , tolppakorko kengät , tolpat , mitä mieltä tolppakorkokengät , miehet ja tolppakorot
Bianco , nilkkurit , tolppakorot , tolppakorkonilkkurit , tolppakorkokengät , Globe Hope , GlobeHope takki , Louis Vuitton Speedy
Noi ruskeat tolppakorolliset nilkkurit ovat ehkä yhdet lempparini, mutta poikaystävän silmiin ehdoton ei. Sekunnin murto-osan ehdin jo harkitsemaan nilkkureista luopumista, kunnes punnitsin uudelleen suhdettamme. Miksi muka luopuisin rakkaista tolpista jos tunnen oloni niissä hyväksi, itsevarmaksi ja tyylikkääksi?
Kauppareissullakin ehkä täydellisimmät. Tarpoessani kauppakassin kanssa takaisin autolle, en liukastellut jäällä, pysyin pystyssä pahemmassakin sohjossa ja katseen kohdistuessa kenkiin vielä hymyilytti pakkasesta ja tuulesta huolimatta! - Pysyn tolpissa.
Jos miehiä löytyy linjoilta, haluaisin mielenkiinnosta kuulla teidän mielipiteitä: Minkä tyyliset kengät näyttävät teidän silmiin hyvältä tyttöystävällä /ylipäätään naisilla?
Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anna
,
Lisäyksenä edelliseen: mies olis mun tossun alla, koska mä käytännössä katsoen päätän, mitä hän pukee päälleen!!
merenhelmi
,
Tänään illalla! 😊

<3
H-W
,
Mieslukija ilmoittautuu! 😊 kun lupa annettiin, niin yritän analysoida miesten makua omasta puolestani.

Ensinnäkin totean että nuo kengät on omaan silmään kivat, en itse valittaisi niistä. Mutta jos yleisesti mietitään niin tässä on varmaan kyse siitä, että miehet tykkää nähdä vastakkaisella sukupuolella siroja ja naisellisia jalkineita ja muutenkin vaatteita. Sellaisia, jotka korostaa nimenomaan naisellisuutta ja on muotokieleltään erilaisia kuin miehille suunnatut.

Perinteinen, monien mielestä varmasti aikansa elänyt jako on se, että naisten vaatteet on siroja, tyköistuvia, koristeellisia ja ylipäätään feminiinistä estetiikkaa korostavia, kun taas miehille taas tarjotaan usein kookasta, väljää, pelkistettyä ja maskuliinisen "jämäkkää" lookkia. Tässä kenkäkysymyksessä tullaan sitten tähän, että joidenkin miesten silmään tolppa/kiilakorkoiset kengät ovat liian massiivisia ja siten maskuliinisen ja vähemmän naisellisen näköisiä, kun taas sirot kengät vaikka piikkikoroilla ovat sitä perinteistä naisellisuutta. Se on sitten ihan yksilöllistä, missä vaiheessa se alkaa häiritsemään vai alkaako ollenkaan. Miesten ja naisten pukeutumisen välinen kontrasti on toisille tärkeämpää kuin toisille, mutta se on kuitenkin iso osa sitä jännitettä ja vetovoimaa mikä sukupuolten välillä on.

Tuosta miellyttämiskysymyksestä sen verran, että eihän se ole ongelma niin kauan kun se ei ole itselle taakka, ja kun se toimii molempiin suuntiin. Varmasti jokainen haluaa näyttää hyvältä toisen silmissä, ja molempia osapuolia myös kiinnostaa ainakin jossain määrin miltä se toinen näyttää. Kompromissien tekeminen hyvässä hengessä on välillä suotavaa. Mutta silloin kun tuntuu että haluaa pukeutua oman pään mukaan, niin senkin täytyy olla mahdollista.
Sini
,
Lueskelen paljon erilaisia blogeja, mutta yhteenkään en ole aiemmin mitään kommentoinut, vaikka monesti olisi mieli tehnyt. Nyt on kuitenkin pakko, sen verran alkoi ottaa aivoon. Tuon ensimmäisen kommentin luettua sai nimittäin taas vähän aikaa ihmetellä sitä, minkälaisia tyhjäpäitä tästäkin maasta löytyy.
Joko tyyppi ei ole edes vaivautunut lukemaan Veeran tekstiä loppuun asti ennen kuin on rynnännyt huutelemaan totuuksiaan, tai sitten luetunymmärtäminen on vain yksinkertaisesti keskenkasvuisen tasolla. Veerahan nimenomaan toteaa lopussa, ettei ole antanut poikaystävän mielipiteen estää pukemasta rakkaita kenkiä vastaisuudessakaan.
Tuossa on myös aikaisemmin esitetty hyviä pointteja siitä, että totta kai oman miehen/naisen mielipide on tärkeä - olisi outoa jos ei olisi. Kyse ei ole "tossun alla olemisesta" - tai kuten alun kommentoija halventavasti ja kapeakatseisesti esittää - "kiltteydestä", vaan yksinkertaisesti itselleen tärkeän ihmisen mielipiteen arvostamisesta.
"Ennenkuin huomaatkaan, niin poikaystävä käyttää valtaansa niin, että hänellä on monta naista yhtäaikaa". Tämäkin ote "Mathildan" kommentista vain osoittaa sen, kuinka epäterve suhtautuminen hänellä itsellään on naisen ja miehen väliseen suhteeseen. Onnea vain muikkelin nykyiselle tai tuleville parisuhteille. Tuollaisella asennoitumisella niitä toisia naisia alkaa varmasti ilmaantua.
Pisteet Veeran omalle, fiksulle ja napakalle vastaukselle!
Tiina
,
Moikka! Sulla on kiva blogi. Persoonana tunnut olevan sellainen sopivan jalat maassa -tyyppi. Arvostan myös sitä, että olet hankkinut merkkilaukkusi tekemällä itse töitä. Olet ehkä tämän maininnutkin jossain (en ole täysin selvillä mitä opiskelupaikkaa haet), mutta meinaatko siis hakea ammattikorkeakouluun vai yliopistoon? Sinulla olisi varmasti rahkeita tuonne yliopistoon.

Kommenttini ei nyt liittynyt postaukseen hirveästi, mutta kuitenkin 😊
Tuuli
,
Ihanat nilkkurit! Mun vaatekaapista löytyy hyvin samantyyliset, ja poikaystävä tykkää tosi paljon:D makuja on erilaisia...
Susanna89,
Hyvä aihe ja olipas tökerö toi eka kommentti.
Mä oon huomannut kun ulkomailla miehet kattelee vähän silmät kurtussa sellasia terveyssaandaalien näköisiä kenkiä, kun taas moni ihailee korkokenkiä. Ja kyllähän korkokengät näyttää tottavie kivemmilta, mutta ne ei välttämättä aina ole ne parhaat jaloille
bellissimamarinella.blogspot.com
Veera,
Ei hitsi, mikä kommentti Mathildalta. Sinä olet kyllä yksi niistä bloggaajista joille en ikimaailmassa toivoisi negatiivisia kommentteja! Tuossahan ei ollut mitään perääkään, ja se oli törkeästi ylivedetty. 😃 Aivan samalla lailla meillä esimerkiksi shoppaillessa poikaystävä haluaa mun mielipiteeni, sopiiko jokin asuste hänelle ja ottaa sen huomioon. Se on aivan normaalia että puolisot kysyvät toistensa mielipiteitä asioihin, myös ulkonäöllisiin, ja se on oma asia ottaako ne mielipiteet huomioon!

Mutta, koska poikaystävillä harvoin on yhtä hyvä vaatemaku kuin tyttöystävillään, heidän mielipiteitään voisi kuunnella vähän valikoivasti 😉 Esimerkiksi ex-poikaystäväni piti naisilla valkoisista tekonahkaisista "pissisbootseista", joita en ikimaailmassa laittaisi päälleni... Joten hyvä, kaima, tolppikset sopii sulle kauniisti! 😊 Oikein ihanaa päivänjatkoa sulle ja ihailen taitoasi vastata asiallisesti epäasiallisiinkin kommentteihin.
www.deinonychosauria.blogspot.fi
Laura
,
Ihan oikein Veera, on aivan oikein ja luonnollista kysellä läheisten mielipidettä omista vaatteista.
Ja ainakin minusta on ihanaa pukeutua sellaisiin kenkiin, joista poikaystäväni pitää. Rakastan poikaystävääni - siksi haluan sydämen pohjasta ilahduttaa häntä, olkoonkin joskus sitten ilahduttamisen keino niinkin pinnallinen kuin kenkien valinta! Mutta yhtä lailla tepsuttelen mukavuudenhaluisena myös ihan korottomissa kengissä 😊
Veera, osuin näkemään sinut Helsingin keskustassa tässä joku viikko sitten. Kuvat eivät lainkaan valehtele, olit luonnossakin hyvin kaunis ja tyylikäs 😊
Nanna
,
Heeii! Nätit kengät ovat! 😊 Ehkä tää ei tolppa/kiilakorkoa, ei leggingsejä jne.. johtuu vaan siitä, että ne näyttävät poikien mielestä hassulta, koska ne ovat aika uusia juttuja, eikä silmä oo tottunut niihin. Ja sitten vaan pysytään siinä omassa tutussa ja turvallisessa makumieltymyksessä. Ehkä vähän karskisti sanottu, mutta sori pojat. Koska miten muuten leggarit voi näytää huonolta, mutta sukkahousut taas hyvältä? Oma ukkoni taannoin ei ikinä sanonut mitään negatiivista vaatteistani tai ulkonäöstäni, "selluliittikin" oli söpöliittiä... 😃 Muistaakseni ainoastaan kerran hän kommentoi pukeutumistani "negatiivisesti", kun tälläytyessäni illan viettoa varten olin kysynyt hänen mielipidettään asukokonaisuudesta. Hetken mietittyään hän sanoi sanasta sanaan ja ytimekkäästi näin: "No, eivät nuo ole sinun parhaimpasi." Ja minusta se oli oikeastaan aika diplomaattisesti sanottu.. ja hellyyttävääkin. 😃 Että "ei huonot, mutta tiiän että voit olla näyttävämpikin" 😃D