tommy girl

Kuten kerroin aikaisemmassa postauksessa olimme viime viikonloppuna Lahdessa tapaamassa äidin ystävää. Hän lähtee 4. päivä kesäkuuta takaisin Australiaan ja olisi ollut kyllä huippua lähteä kyseisenä päivänä samalla lennolla heti pääsykoesalista päästyäni kohti Australiaa ;) Mutta onhan Suomen kesä kaunis ja Brisbanessa ei oo kuitenkaan kesä, heinä ja elokuussa sitä kaikista lämpöisinta aikaa (vaikka onhan siellä lämmintä silloinkin). Kelien puolesta olisi täydellistä lähteä just Suomen talven aikaan. Mutta ystävällisestä ja sympaattisesta Leasta puheenollen, sain häneltä tuliaiseksi tämän Tommy Hilfiger Tommy Girl hajuveden joka on pysynyt vuodesta toiseen yhtenä minun lempparina.
"Tuoksu avautuu mustaherukan, kamelian, mandariinin ja omenankukan sävyillä. Sydämessä hurmaavat kuusama, lilja, orvokki, minttu, greippi, sitruuna ja ruusu. Lopuksi Tommy Girlin sitovat yhteen magnolian, santelipuun, jasmiinin ja setripuun lämpimät pohjasävyt."
>
Tommy Girl sopii kevääseen ja kesään aivan loistavasti, niin raikas ja tyttömäinen. Ei ole liian imelä, vaan ihan taivaallisen ihana. Se pysyy hyvin iholla ja yksi suihkaisu riittää. Onko siellä muita tähän Tommy Girl hajuveteen rakastuneita? Kiitos Lealle halauksen kera vielä kerran upeasta tuliaisesta :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Pieni Lintu,
Joskus teininä tätä aina laivalta tuli ostettua. 😊
www.pienilintu.blogspot.fi/
Bella
,
ääääk tämä oli yläasteella mun lemppari! Se taisi olla melkoinen hitti 2000-luvun alussa.
Henrietta
,
Hih, meillä on sama lemppari! 😊
merenhelmi,
:) <3 Toi on kyllä tosi ihana tuoksu 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Hih, en tiennytkään että tätä tuoksua on myyty niin pitkään! 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
<3 <3 😊 Tykkäätkö vielä tästä? 😊
merenhelmi.indiedays.com