Tommy Girl ja muita tuliaisia

Anette ilahdutti minua eilen tuliaisilla, jotka hän löyti Espanjasta. Kiitoksia paljon vielä kerran, tuliaiset ovat nimittäin täysin minun mieleeni! :) The Body Shop Tea Tree tuotteita olen käyttänyt ennenkin ja ne saavat ihon tosi hyvään kuntoon, voin ehdottomasti suositella kyseisiä tuotteita. Eilen kokeilin kuvissa näkyviä The Body Shop tuotteita ja ne tekivät ihon puhtaan ja hyvän tuntuiseksi.
 Toisena ihanuutena paketista paljastui Tommy Hilfiger Tommy Girl tuoksu, joka on kaikinpuolin aivan ihana. :) Äiti sai tuliaiseksi Paco Rabanne Lady Million  hajuveden, sekin on todella hyvä. Aion joskus ostaa saman, niin paljon tykästyin siihenkin. :)


Aamu on vierähtänyt aamupalaa syöden, lehtiä lueskellen, höpötellen, nokkosteetä keittäen ja hiukan siivoten. Tänään vietän vapaapäivää ja illalla lähdetäänkin todella pitkästä aikaa hiukan juhlimaan Aneten kanssa. ;) 
Ulkona paistaa aurinko, lähdetään kohta ostamaan kaupasta jotain hyvää ja tehdään salaattia, sekä syödään hyvää ruokaa! Illalla saunotaan ja katsotaan leffaa.

Illan asua ehkä luvassa myöhemmin!;)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Hei! 😊

Ihan hyvin menee koulun kanssa, vaikka lähden kielet uusimaan jossain vaiheessa. 😊 En tiedä vielä tarkalleen, mitä teen lukion jälkeen. 😊 Lähden ehkä ulkomaille. En ainakaan usko, että haen heti mihinkään kouluun lukion jälkeen. Pidän ainakin yhden välivuoden, mutta saa nähdä! 😊

Olen tällä hetkellä Citymarketissa töissä. Uskoisin, että kaupat hakevat ahkeria ja ystävällisiä työntekijöitä. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Okei kiva tietää. 😊 Kuulostaa samanlaisilta suunnitelmilta kuin itselläkin. Tykkään blogistasi tosi paljon, sillä vaikutat niin samankaltaiselta henkilöltä kuin itse olen. Esim. itse haluan tehdä asiat parhaani mukaan, kiirehtimättä, ja esimerkiksi päätöstäni käydä lukio 3.5 vuoteen ei moni ymmärrä, mutta mielestäni se on ollut mainio valinta käydä rauhassa! 😊