Toteutan toiveet!


Ilon täyteistä torstaiaamua jokaiselle!
Saavuin eilen perheeni luokse ja viettelen täällä aikaa sunnuntaihin saakka. Syy tähän perheen luokse pakenemiseen on se, että saan täällä paremmin tehtyä blogikirjoituksia teille valmiiksi matkan ajalle. :) Tottakai kirjoitan matkakuulumisia myös rannalta käsin. Tasan viikon päästä lähdetään poikaystäväni kanssa kohti Palmaa ja odotan innoissani lähtöä, täällä ollaankin jo ihan matkafiiliksissä.
Viikon blogitauko tuntuu jo ajatuksen tasolla kammottavalta, joten ehdottomasti haluan ajastaa teille blogikirjoituksia matkan ajalle! Nyt pyrin toteuttamaan teidän kertomia toiveita niin paljon kuin suinkin mahdollista, joten sana on vapaa! 
Toteutan suurimman osan toiveista, joten mitä blogikirjoituksia toivotte? Lähettäkää toiveenne pikaisesti tähän postaukseen ja lähetän teille halauksen! ♥  

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Postaus sinusta ja poikaystävästäsi!! 😊
merenhelmi,
Niimpä olen aivan samaa mieltä kanssasi. Olen päättänyt, että en aloita mitään hormoniehkäisyä. 😊 On onneksi muitakin hyviä vaihtoehtoja hormoniehkäisylle. En haluaisi aloittaa pillereitä ja syödä ylimääräistä hormonia. Kiitos mielipiteestäsi ja mukavaa päivänjatkoa! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Itsetuntopostaus! Itselläni on pienet rinnat,lähes olemattomat ja ne tuottavat päänvaivaa joka ikinen päivä, häpeilen olla julkisilla paikoilla, saati että riisuutuisin poikaystävän edessä ( ei tällä hetkellä ole), monet illat olen itkenyt kun tunnen itseni huonoksi, enkä saa voimaa puristettua mistään, jotta jaksaisin ajatella positiivisesti, miten joku voisi rakastaa niitä jos en minä itse voi edes peiliin katsoa, halusin kääntyä puoleesi sillä minulta loppuvat jo ideat kuinka voisin oppia rakastamaan itseäni. tätä ei ola pakko julkaista, ehkä parempi niin,jos silti voisit vastata vaikka muutaman keinon.. pistät vaikka nim. surullinen! kiitos jo etukäteen! 😊 käännyin puoleesi sillä osaat aina kääntää kaiken positiiviseksi ja kaipaan sitä asennetta nyt !
Anonyymi
,
Minkälaisia unelmia ja haaveita sinulla on? Siitä postaus 😊 <3
Alison,
Lempimeikit tai meikit joita käytät päivittäin
Huulipunalempparit
Huulikiiltokynistä postaus
Ihon ja hiustenhoitotuotteet
Kaikista kengistäsi postaus tai mekoista
Itsetunnosta,positiivisuudesta siitä miten löydät aina kaikesta jotain hyvää
Unelmistasi ja haaveistasi, miksi haluat muuttaa australiaan

Siinä muutama vaihtoehto 😊
www.blogger.com/profile/125150599149799887
Anonyymi
,
joo, alusvaatepostaus! 😊
Anonyymi
,
Munkin mielestä olisi kiva kuulla sun ajatuksia ehkäisyvaihtoehdoista ja miksei muustakin seksuaaliterveydestä. Kiitos ihanasta blogista ja oikein mukavaa viikonloppua!
emmi paananen,
Postaus linneasta ois kiva.. Tällee sen kaverina.. 😊
www.blogger.com/profile/026387490472978579
Alison,
10 asiaa mitä emme tiedä vielä sinusta
Postaus Who i am-kuvilla 😊
www.blogger.com/profile/125150599149799887
Annukka
,
Hei Veera!

Mukavaa aurinkoista päivää sinulle. 😊 Blogisi on todella mielenkiintoinen ja innostavaa luettavaa. Ihana lukea miten positiivinen ja valoisa olet. Olisi mukava, jos joskus tekisit postauksen elämäntarinastasi ja eri maista missä olet matkustellut.

Terveisin Anukka