Toteutan toiveet!


Ilon täyteistä torstaiaamua jokaiselle!
Saavuin eilen perheeni luokse ja viettelen täällä aikaa sunnuntaihin saakka. Syy tähän perheen luokse pakenemiseen on se, että saan täällä paremmin tehtyä blogikirjoituksia teille valmiiksi matkan ajalle. :) Tottakai kirjoitan matkakuulumisia myös rannalta käsin. Tasan viikon päästä lähdetään poikaystäväni kanssa kohti Palmaa ja odotan innoissani lähtöä, täällä ollaankin jo ihan matkafiiliksissä.
Viikon blogitauko tuntuu jo ajatuksen tasolla kammottavalta, joten ehdottomasti haluan ajastaa teille blogikirjoituksia matkan ajalle! Nyt pyrin toteuttamaan teidän kertomia toiveita niin paljon kuin suinkin mahdollista, joten sana on vapaa! 
Toteutan suurimman osan toiveista, joten mitä blogikirjoituksia toivotte? Lähettäkää toiveenne pikaisesti tähän postaukseen ja lähetän teille halauksen! ♥  

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Alison,
10 asiaa mitä emme tiedä vielä sinusta
Postaus Who i am-kuvilla 😊
www.blogger.com/profile/125150599149799887
Annukka
,
Hei Veera!

Mukavaa aurinkoista päivää sinulle. 😊 Blogisi on todella mielenkiintoinen ja innostavaa luettavaa. Ihana lukea miten positiivinen ja valoisa olet. Olisi mukava, jos joskus tekisit postauksen elämäntarinastasi ja eri maista missä olet matkustellut.

Terveisin Anukka