TOUS H2o ekotuoksu

Leikkasin tänään äidin hiuksia ja oli kyllä vähän jännittävää :-D kun ekaa kertaa tosiaan kenenkää hiuksia leikkasin.. Mutta loppujen lopuksi niistä tuli kuitenkin ihan hyvät ja sain huokaista helpotuksesta. :-) Saan siis toisenkin kerran tarttua saksiin ja leikata hiuksia! Mitään latvojen leikkaamista vaikeampaa en vielä varmaan edes uskaltaisi kokeilla, mutta pikkuhiljaa.. Tänään myös kestovärjäsin kulmat ja ripset äidiltä ja pikkusiskolta, se alkaakin jo sujua jo ihan hyvin. :-) Mutta nyt arvostelu tuoksusta, joka on tämän hetken lempparini ja ihan syystä, on nimittäin aivan ihana!
Olen tästä TOUS H2o ekotuoksusta tehnyt joskus aikaisemmin pienen esittelyn, mutta kun tämä on niiin yli-ihana, niin ajattelin, että laajempi arvostelu olisi kohdallaan. ;-)
Tämä on todella raikas tuoksu, jossa on sekoitus sitrushedelmiä, laventelia ja meripihkaa. Iholla tuoksu on hyvin pehmeä, kesäinen ja luonnollinen, ei millään tavalla pistävä. Tulee mieleen ihan meri ja raikkaasti puhaltava tuuli. Tuoksu ja hajuvesipullo sopivat täydellisesti yhteen, pullon suunnittelu on siis onnistunut paremmin kuin hyvin! Äärettömän suloinen tuoksu, joka sopii sekä nuorille, että vanhemmillekin. Mielestäni käy hyvin arkikäyttöön (niin kotiin, harrastuksiin, töihin) kuin juhliinkin! Jäin tähän tuoksuun koukkuun, ihastuin ihan täysin, tää on kymppi plus!

Ja nyt lähden siivoomaan vaatekaappia ja äikän aineen kimppuun.. Koulumotivaatio on lähinnä miinuksen puolella...

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Alina,
Blogis on ihana, seuraan! 😊
www.blogger.com/profile/118898734860281702
merenhelmi,
Ihana kuulla!<3 Ja kiitos! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Laura,
voi että nää postaukset on aina niin kivoja! :--)
www.blogger.com/profile/087279046804870000
merenhelmi,
jansku,
Nämä kuvat ovat jotain niin ihanaa ja koko blogi on suloinen 😊)
www.blogger.com/profile/180947127389624688