Treffeillä

Eilen huono päivä, onneksi tänään astetta parempi! Lähdimme nimittäin "treffeille".. :D
Tuli ihan meidän tutustumisajat mieleen, jolloin juteltiin tunnista toiseen ja hörpittiin lukuisat kupit vihreää teetä niistä herttaisista Taikamukeista..

Olen pitkään haaveillut yhteisestä kahvilahetkestä, koska rakastan herkkuja (etenkin suklaakakkua) ja halusin tehdä poikaystäväni kanssa jotain muutakin, kuin opiskella, käydä lenkillä tai kuntosalilla. - Se on nimittäin sitä arkiviikkojen perussettiä, mitä meidän ohjelmaan sattuu kuulumaan :) Ehkä se lempparikakun nauttiminen hyvässä seurassa on sitä arjen luksusta, ainakin se piristi kummasti niin minua, Ollia kuin meidän suhdettakin. Suunniteltiin siinä samalla seuraavaa yhteistä ulkomaanmatkaa ja muisteltiin edellistä. Täytyy sanoa, että olen aika levoton sielu... En ikinä malta pysyä paikoillani ja aina olisin lähdössä jonnekin..
Kotiin päästyäni herkut vaihtuivat puusta kerättyihin omenoihin, rooibosteehen, marjoihin... Ja täytyy nyt sekin vielä paljastaa, että pian pääsemme syömään Aneten tekemää omenapiirakkaa! Herkut on mun heikkous..
Äiti oli kerännyt minulle tällaisen yllärin jääkaappiin odottelemaan..
Tänään luvassa olisi vielä ahkeraa opiskelua, rentouttavaa saunomista, sekä reipasta lenkkeilyä!

Mukavaa perjantai-iltaa kaikille! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Lotta
,
Moikka! Ihana lukea tällaisia treffipostauksia kun itsellänikin on joku kenen kanssa käydä kahvilla..:) ihanaa syksyä sinulle Veera <3
merenhelmi
,
Voih<3 Ihanasta miehestä saa kyllä olla onnekas<33 😊 Ihan parasta syksyä sinullekin! <3
merenhelmi
,
Moikka ! <3

itseasiassa en oo käynyt siellä koskaan mutta ystäväni Anette suositteli kahvilaa, sanoi sitä ihanaksi paikaksi. Joten aion ehdottomasti käydä testaamassa ! 😊

Mukavaa päivänjatkoa sinulle ja kiitos vinkistä<3:)