Trind lasiviila

Kynsikatastrofien pelastus! Trindin lasiviila on nimittäin ostos, jota en ole vielä katunut sekuntiakaan sen jälkeen kun huomasin kuinka hyvä se tosiaan on! :) Oon niin kyllästynyt halpisviilojen kynsiä repivään tulokseen, etenkään kun kynteni eivät ole mitkää tavallista ihmeellisemmät. Trindin viilat maksavat suunnilleen (paikasta riippuen) 15-20 euroa ja vaikka aika paljolta kuulostaa (yhdestä kynsiviilasta!), ovat ne kuitenkin hintansa arvoisia. Muista lasiviiloista ei ole kokemusta, mutta Trindin lasiviila vaikutti ainakin tosi laadukkaalta.
Tässä monta hyvää syytä vaihtaa halpisviila lasiviilaan:

- Lasiviila on ikuinen. (Ellet pudota sitä lattialle niin, että se sattuu särkymään.) Tämä vetosi ainakin itseeni, nimittäin mieluummin ostan yhden hyvän kuin viisi huonoa.

- Ei siis kulu käytössä. Viilatessa viilaan tulee pientä kynnen 'pölyä', mutta sen voi pestä ja huuhdella vedellä pois. Lasiviila on siis myös hygieeninen.

- Jos kyntesi ovat ohuet, liian karkea viila saattaa liuskottaa ja repiä kynsiä, niin, että kynsikerrokset irtautuvat toisistaan. Lasiviilan ei pitäisi liuskottaa kynsiä, omia kynsiä ei ole ainakaan kuin parantanut. :)

- Huomasin, että kynsien lyhentäminen ja muotoilu lasiviilalla on tosi helppoa! Myös edes takaisin viilaaminen onnistuu ilman, että kynnet liuskottuvat. Likaa tai vettä ei myöskään pääse kynsikerroksien väliin, koska lasiviilalla viilatessa kynsikerrokset pysyvät yhdessä.

- Lasiviilalla kynsien viilaaminen on paljon miellyttävämpää kuin karhealle viilalla.

- Omista kynsistäni on ainakin tulleet vahvemmat, saattaa vaikuttaa myös se, että en ole leikannut kynsiä kertaakaan Trindin lasiviilan saapumisen jälkeen.

- Olen myös kuullut, että Trindin lasiviila käy myös rakennekynsille, tästä tosin en ole satavarma.

- Hinnasta huolimatta todella hyvä ostos. :)
Käyttöohje:
Aseta viila kynnen kärkeä vasten, liikuta viilaa hennosti painaen kynnen ulkonurkasta sisäänpäin. (Näin viilaamalla estät lian pääsyä kynnen sisään.) Hygienia syistä viila kannattaa huuhdella käytön jälkeen vedellä. Jos viila menee rikki, sitä ei kannata käyttää.

Tykkää-merkinnät