Tukholman minireissu!

Niin kauniita laukkuja jälleen..
Kotona ollaan taas. Tai tarkemmin sanottuna perheen luona, toisessa kodissa siis! ;) Eilen oltiin vielä Helsingissä jonkin aikaa ennen kun lähdettiin molemmat oman perheen luokse loman viettoon. Tosin poikaystäväni tulee tänne perheeni luokse jossain vaiheessa, mutta aika varmasti vasta ensi viikon puolella. Tällä viikolla olisi tarkoitus käydä mm. mummolassa, auttaa siskoani leipomaan, auttaa äitiä siivoamaan, tehdä vielä tämän vuoden viimeistä kouluhommaa, minkä tekemisen olin ihan kokonaan unohtanut ja viettää aikaa siskojeni kanssa. Jotenkin tosi nopeasti muuten mennyt tämä joulukuu tai no oikeastaan tämä koko vuosi on mennyt jotenkin ihan hurjaa vauhtia ohitse.

Mutta reissu oli kokonaisuudessaan tosi mukava ja onnistunut. Teki ihan hyvää kun sai hetkeksi irtautua kaikista hommista ja velvollisuuksista sekä keskittyä rentoutumiseen. Yhteiset reissut on kyllä sellaisia, mitkä muistaa aina, vaikka kyseessä olisikin ihan vain tällainen miniloma.

Lähdettiin jo sunnuntaina Kuopiosta kohti Tamperetta. Matka meni ihan huomaamatta Netflixin parissa ja iltapäivällä oltiin perillä, jonka jälkeen käytiin poikaystäväni äidin asunnolle viemässä tavarat. Laittauduin siinä kaikessa rauhassa Ollin katsoessa jääkiekkoa ja käveltiin sen jälkeen keskustaan Napoliin syömään. Toi Napoli oli kyllä positiivinen yllätys ja siellä olikin ihan mukava istuskella, syödä kaikessa rauhassa ja jutella. Sen jälkeen käveltiin vielä vähän keskustassa ja mentiin istuskelemaan ja ottamaan yhdet (tosin itse kivennäisvesilinjalla) paikkaan, jossa soi sinä iltana livemusiikkia. Tamperekin on kyllä kiva kaupunki ja aina tulee sellainen fiilis, että sinne voisin ihan hyvin muuttaa takaisin. Kuopiossa en oo ehkä ikinä mitenkään erityisen hyvin viihtynyt, mutta katsotaan nyt mitä seuraavat vuodet tuovat tullessaan.

Maanantaina lähdettiin sitten aamupäivästä kohti Helsinkiä, jossa kierreltiin muutama tunti. Tuntui, että väsymys painoi vähän päälle, joten haettiin 0,5 mukit kahvia Starbucksista mukaan ennen laivan lähtemistä. Seuraava päivä oltiinkin sitten Tukholmassa, jossa käytiin muutamissa meidän lempiliikkeissä, istuskeltiin kahviloissa, käytiin syömässä ja muuten vain kierreltiin kaupungissa. Käveltiin itseasiassa Silja Linen terminaalista keskustaan ja takaisin, joten siinäkin näki samalla kaupunkia vähän enemmän. Kuvia tuli otettua tosi vähän, mutta tässä postauksessa nyt joitakin tunnelmakuvia reissulta. Poikaystävästä olisin halunnut myös ottaa kuvia, mutta jotenkin koko kuvaaminen vaan jäi, toisella kertaa sitten!

Pikkusiskoni sanoi jo moneen kertaan, että haluaisi lähteä myös käymään Tukholmassa, joten kai sitä olisi sitten seuraavan reissun paikka tässä jossain vaiheessa! Toisaalta olisi kyllä kiva olla perillä ainakin se 1-2 yötä niin olisi enemmän aikaa käydä sellaisissa paikoissa, missä haluaisi... Yksi päivä menee aina niin nopeasti! :)

Ps. Pahoittelut muuten kun en ole vielä kerennyt aloittaa vastaamaan teidän laittamiin kysymyksiin, joita olette laittaneet "Saa kysyä" -postaukseen! Pyrin tässä mahd. pian tekemään postauksen, jossa vastaan kyseisiin kysymyksiin. Jos teille tulee vielä mieleen jotain mitä haluaisitte kysyä niin kysymyksiä voi vielä jättää tänne postaukseen!

 

Tykkää-merkinnät

Kommentit