Tulevaisuuden suunnitelmia?

Moi! :) Nyt on iltalenkki heitetty. Tässä just juon kahvia, kuuntelen hyvää musiikkia ja mietin vähän tulevaa..

Mulla ei oo oikeestaan paljoakaan suunnitelmia, monet kaverini lopettavat näinä aikoina lukion, muuttavat muualla opiskelujen perässä syksyllä ja niin edelleen. Mä jatkan syksyllä lukiota ja teen töitä, toivottavasti mahdollisimman paljon. Lukion jälkeisiä haaveita minulta löytyy sitten vaikka kuinka ja minkälaisia. Sitä aina välillä innolla odottaa, että mitä tulevan pitää. Nyt meinaan keskittyä ainakin kouluun niin kauan kun sitä on jäljellä, sellainen vuosi siis edessä. Mutta mitä kaikkea sen jälkeen, mitkä haaveet toteutuu, missä järjestyksessä, tai toteutuuko ollenkaan, jää nähtäväksi. :)

Onko teillä tarkkoja suunnitelmia opiskelupaikan tai muuten vain tulevaisuuden suhteen? Mitkä on teidän haaveita mitä kohti tähtäätte? :)


Mulla on nyt yhtä väsynyt olo kun kuvassa Paavolla,etenkin kun pitäis lukea.. :) Haen kupin kahvia ja meen jatkamaan! Illanjatkot <3

Ps. Postailen vielä illalla! ;)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Kuinka monessa vuodessa suoritat luokion? 😊
merenhelmi,
Chassu,
ootko sä menossa torstaina abiristeilylle? jos joo, ni mille laivalle? ja pääsetkö ylioppilaaks siis joulukuussa?
www.blogger.com/profile/082576842037539251
Anonyymi
,
Hei! Olen itsekin tällä hetkellä lukiossa, ja minulla ei ole aavistustakaan minne lukion jälkeen hakisin opiskelemaan. Toisaalta on "vapaampi" olo, kun ei ole vain sitä yhtä ainoaa vaihtoehtoa, mihin pyrkii. Mutta täytyy tunnustaa, että tulevaisuus myös ahdistaa välillä. Ehkä se siitä selkiytyy! 😊) Tsemppiä kirjoituksiin ja tulevaisuuden pohdintaan! 😊)
susanna89,
kiva kuva!
haaveilen ulkomaille muuttamisesta..
www.blogger.com/profile/022325356469836525
merenhelmi,
Chassu:
En mee. 😊
Ja tosta valmistumisesta, niin pääsen ylioppilaaksi joko ensi jouluna tai sitten ensi keväänä. Riippuu vähän missä tahtiin saan kursseja suoritettua. 😊

Anonyymi:
Heippa 😊
Niimpä, eikö olekin. Sellainen vähän vapaampi olo, niimpä, juuri tuota olen miettinyt itsekin. Ehkä välillä täälläkin, mutta päivä kerrallaan.:) Varmasti!:) Kiitoksia samoin sinulle, kirjoitatko nyt kaikki loput aineet vai jatkatko vielä kirjoituksia ensi lukuvuonna?

susanna89:
Ihana unelma 😊 Kiitos 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Ensi vuonna vasta aloitan kirjoitukset, eli siinä mielessä enemmän miettimisaikaa 😃D
merenhelmi,