Tulevista muutoksista ja kuulumisia

Se olisi taas viikonloppu! Aika tuntuu menevän niin kauheen nopeesti! Nyt oon tietyllä tapaa helpottunut siitä, että alkoi viikonloppu, koska arkiviikolla oli monia vähän stressaavia juttuja kuten englannin suullisen esitelmän pitäminen yliopistolla. Esitelmät suomeksi tai ruotsiksi eivät jännitä mua enää oikeestaan lähes ollenkaan, mutta englanniksi en oo pitänyt esitelmiä vuosiin... Kuitenkin pyrin ajattelemaan ton tyyliset tilanteet niin, että onneksi saa lisäkokemusta ja harjoitusta esimerkiksi juuri noista esitelmistä vieraalla kielellä! Kun menee sille omalle epämukavuusalueelle, saa kokemusta, voi ylittää itsensä, sekä kehittyä askel kerrallaan!
Tähän viikonloppuun kuului tällä kertaa ihan uus juttu, nimittäin uuden työn aloitukseen kuuluvat asiat! Ensi viikolla onkin sitten tiedossa kolme työvuoroa, joten heti pääsee ihan kunnolla alkuun! Tosi hyvä juttu. Vähän mietityttää etukäteen se, miten tulen hallitsemaan ajankäytön kun tulee vastaan elämänvaihe, jossa tulee yhdistää työvuorot, yrittäjänä blogin pitäminen, koulu ja kandin loppuun tekeminen sekä treenit. Lähden kuitenkin tähän järjestelyyn nyt tosi hyvällä asenteella mukaan! Tärkeintä on se, että tasapaino arjessa säilyy ja se, ettei ala liikaa stressaamaan mistään asiasta. Tulee myös osata kuunnella tarkasti kehoa, omaa jaksamista sekä muistaa rentoutua riittävästi. Onneksi suurin osa kevään kursseista alkaa olla pian paketissa, joten siltä osin on helpottunut fiilis! Ja kyllähän tää kevät ja lisääntynyt valon määrä vaikuttavat fiilikseen ja jaksamiseen yllättävän paljon! :)
Nämä kuvat siskoni nappasi alkuviikosta kun mentiin siskoni ja poikaystäväni kanssa keilaamaan. Tykkään kyllä tosi paljon tosta takista! Olis kiva hankkia ton tyylinen jossain eri värissä myös!

Tänään otan illan ihan rennosti. Muutamien blogihommien jälkeen käyn ostamassa vähän herkkuja illaksi sekä laitan jonkun rennon ja hyvän sarjan pyörimään!

Ihanaa viikoloppua kaikille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

ano
,
puhutko sitten huonosti englantia vai mikä siinä niin jännittää?
Veera
,
En sanonut, että se mitenkään kauheasti jännittäisin, mutta olihan se tietenkin aluksi erilainen kynnys kuin pitää esitelmää suomeksi. Ja ehkä sekin vaikutti kun en oo _ikinä_ pitänyt englanniksi esitelmää lukiossa, enkä ylä-asteella 😃 En oo siis koskaan saanut siitä kokemusta! Mutta oli ihan huippujuttu, että yliopistolla saa harjoitusta tollaisista tilanteista, koska kun sitten joskus hakee työpaikkaa ulkomailta, siitä on varmasti hyötyä kun on saanut kokemusta esimerkiksi työhaastatteluista englanniksi, neuvotteluista, esiintymisestä jne! 😊 Luulen, että olen aika keskiverto englannissa, mutta pyrin koko ajan kehittymään siinä paremmaksi. Tällä hetkellä tulen saamaan englannin kurssista todennäköisesti arvosanaksi 4 ja arvostelu on siis 1-5 asteikolla, ei 4-10 asteikolla 😃 😊 Että varmaan ihan ok hyvä pohja 😊 Sanoisin, että mun luetun ymmärtäminen on vahva, mutta puhumista tulisi harjoitella lisää! Ja en millään ymmärrä minkä takia haluat kommentoida tollaisella tyylillä? Asiat voi ilmaista myös ystävällisesti 😊 Mukavaa sunnuntaipäivää sinne! 😊
Anna
,
Mitä töitä teet? 😊
ano
,
ei ollut kyllä tarkoitus mitenkään epäkohteliaasti sanoa... aika usein vain syy jännitykseen on juuri se että ei osaa englantia hyvin. kyllä minua itseänikin jännittää englannin esitelmät koska puhun sitä melko huonosti.
Veera
,
Okei anteeksi kovasti, ymmärsin sen väärin ! 😊 Välillä vaan jotkut viestit ymmärtää ns. väärällä tavalla! 😊 Ja jep, niinhän se usein on! 😊 Ihanaa ja aurinkoista kevättä sinne ja kiva kun laitoit vielä uudelleen viestiä! 😊
Veera
,
Hei Anna! Tulen kertomaan enemmän kun saan uuden työn kunnolla alkuun! 😊