Tuliaisia

Huutonet ostoksia tampereelta, nimittäin upeat Villeroy & Boch - shampanja lasit! Sekä Ikeasta: kynttilöitä, tuikkuja, kello ja kaksi uutta roskista. Tosin se mitä eniten toivoin: uutta peiliä, jäi tuliaisista uupumaan, mutta elän siinä toivossa, että vielä jonakin aurinkoisena päivänä vaatimukseni täyttävä peili löytyy jostakin. Ikeasta nämä kaikki (lukuunottamatta kauniita Villeroy & Boch laseja). Ikeassa onkin hintataso ihan kohtuullinen, ja kaiken lisäksi vielä 90 päivän palautusoikeus, jonka voi hyödyntää ilman mitään syytä.

Ensin esittelen nämä todella kauniit, ajattomat, laadukkaat, tyylikkäät Villeroy & Boch, Octavie sarjan shampanja lasit (joita voi käyttää myös jälkiruokakulhona), jotka saivat lämpöisen vastaanoton meidän kodissamme. Astiakokoelma laajentuu jälleen, heti kun äiti löytää näillä paikan keittiön hyllystä.. :) 

Hopeiset kynttilät siis Ikeasta. Edulliset nekin, nimittäin hintaa yhdellä kynttilällä oli 1,95 e, ei kalliita ollenkaan. :) Kynttilät on mielestäni ihania talvella, lämmittää ja kaunistaa kotia!

Ja äiti nappasi Ikeasta mukaan vielä kaksi roskista (vain toisesta kuva), pari tuikkupakettia sekä kellon keittiöön. Hintaa roskiksella oli 24,95 e, yhdellä tuikkupaketilla 2,95 e sekä seinäkellolla 19,95 e.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anna,
Aivan superihanat noi lasit! todella hyvä löytö =) oliko kalliit? eikös noi muuten oo coctaillasit eikä shampanja? mut väliäkö tuolla nimellä nyt kuitenkaa, mut tosi ihanat noi!
www.blogger.com/profile/022055127244576910
merenhelmi,
Aijaa! 😊 Kiitos paljon, äiti löyti ne Huuto.netistä, noi kaikki yhteensä oli 80 euroa, mutta huomattavasti halvemmaks tuli kuitenkin kuin uutena.
Hmm, empäs oo tosta nimestä ihan varma, kyllähän ne periaatteessa voi olla coctaillasitkin. Muistaakseni niiden nettisivulla ne oli shampanjalasit, mutta en nyt muista tarkalleen 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anna,
http://www.amazon.com/Villeroy-Boch-Octavie-Crystal-Champagne/dp/B0000CELTW/ref=pd_sbs_k_2 juu eiku tos on Villery & Bochin shampanja lasit nii aattelin vaa 😊. Oho nojoo tosi hyvin kyllä, ois ollu paljon kalliimmat uutena. Minkäköhän takia joku halunnu luopuu noin upeista laseista 😊
www.blogger.com/profile/022055127244576910
Anonyymi
,
löysin sinun blogi sivut Veera, ihana idea, you are very talented!!! Lea ausseista..
Joo Villeroy Boschilla on ihania tuotteita. ostin eilen just ystävälle shamppanja lasit Allegorie nimiset,olivat -50%.
merenhelmi,
Kiitos paljon Lea! 😊 Terveisiä meiltä kaikilta. Niin on ihania tuotteita, ystäväsi sai sinulta hienon lahjan! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Hienot Shampanja Saucerit,sopii sulle ja tietysti lasiin Veuve Clicquot tai Moët et Shandon.

Rakkaudella,


Hanna
,
Aivan ihanat lasit! Harmi ettei enää saa mistään:( jos joskus tahdot luopua laseista niin olisin kiinnostunut;)
uuu
,
Jos olet luopumassa laseista, ottaisitko yhteyttä. Mi
merenhelmi
,
Hei! En todennäköisesti luovu noista 😟 :/