tummansinistä ja beigeä

Ankle boots Flexx / pants MassimoDutti / scarf Marja Kurki / bag Louis Vuitton / sweater Saint James
Viime viikolla lähtiessäni kirjastolle opiskelemaan pukeuduin väljään, lämpöiseen villapaitaan ja kietaisin vielä kaulaan paksun huivin. Tänä syksynä on muodissa väljät, hyvin leikatut vaatteet ja huurteiset sävyt. Pelkistettyyn isoon villapaitaan käy kauniisi pehmeä villahuivi ja nahkaiset asusteet. Yhdistän kuvassa näkyvän Marja Kurki huivin varmasti toistekin kyseisen paidan kanssa. Tummansininen ja beige näyttävät aina hyvältä yhdessä.
Hiukset ovat jälleen nutturalla, sillä ghd-suoristusrautani unohtui tietenkin perheeni luokse viime kerralla siellä käydessäni ja hiukseni ovat päättäneet alkaa kihartumaan...? En taida enää saada hiuksia siististä ilman pientä käsittelyä, mutta eiköhän saada pian blogiin myös sellaisia asukuvia, joissa minulla on vaihteeksi hiukset auki!

Onkos siellä vaihdettu jo saappaiden käyttöön vai vieläkö mennään nilkkureilla?

Kuvat Olli Markkanen

Vastaan pian teidän laittamiin kommentteihin, lämmin kiitos kaikille.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Milly
,
Aivan ihana asu, ja varsinkin tuo Marja Kurjen huivi! Mistä olet tuollaisen aarteen löytänyt? Laadukkaat villahuivit ovat syksyn ehdoton pelastus.

P.S. sinun innoittamanasi maistoin vihdoin Starbucksin minttuteetä. Olet oikeassa - se on taivaallista.

Ihanaa viikonloppua <3
merenhelmi,
Hei Milly ja kiitos ihanista sanoistasi ja kehuista 😊 Itseasiassa mä löysin ton huivin kirppikseltä! Olin kyllä todella yllättynyt kun löysin ton, miten joku on voinut heittää pois noin kauniin sävyisen huivin. Ja niimpä.

Ainakin Helsingissä on Marja Kurki -liike niin siellä voisi olla myynnissä kyseisen merkin huiveja, nettikauppa taas täällä: http://onlinestore.marjakurki.com/villahuivit/ kuten varmasti tiesitkin jo, mutta ajattelin kuitenkin linkittää. Mutta tuolla nettikaupassa ei ollut beigen sävyisiä villahuiveja ollenkaan, harmi kyllä! Mutta onneksi ton sävyisiä huiveja löytyy monelta muulta merkiltä.

Oih, se on kyllä hyvää se Starbucksin minttutee, itse join sitä yhtenään ollessani Turkissa. Ulkona oli 40 astetta lämmintä ja Veera joi kuumaa minttuteetä... 😃 Ihanaa, rentouttavaa ja rauhallista viikonloppua sinullekin ja kiva kun päätit jättää kommentin, ilahdutit päivääni 😊
merenhelmi.indiedays.com
Salla,
Saappaisiin siirrytty, kun tuli pakkasaamuna huomattua että lämmittävät niin paljon nilkkureita enemmän. Täällä muuten toinen jonka hiukset päätti yhtäkkiä alkaa kihartumaan, ei siis elämää ilman suoristusrautaa...

Niin ja onpa tosiaan kaunis takki!
happy-heels.blogspot.fi
merenhelmi,
Moikka Salla! 😊 Sama täällä. Saappaat ovet olleet jo monena pakkasaamuna jalassa. Miten mukavaa onkaan kävellä pitkästä aikaa saappailla! En oo vielä saanut hankittua suoristusrautaa, mutta haluaisin kyllä sen pikapikaa 😊 Saa hiukset paljon siistimmin laitettua. Nyt ne menee joinakin aamuina nätisti ja joinakin aamuina ei ollenkaan hyvin... Niin ja kiitos <3 Se on itseasiassa paksu villapaita, mutta näyttää kyllä kieltämättä noissa kuvissa vähän takilta. hei oikein ihanaa ja rentouttavaa illanjatkoa sinulle 😊
merenhelmi.indiedays.com