Tummansinistä ja kultaa


Tässä olisi tarkempia kuvia Tommy Hilfigerin balleriinoista, jotka löysin Espanjasta El Corte Ingles tavaratalosta. Kultaisilla yksityiskohdilla kaunistelevat balleriinat osuivat heti silmääni ja olihan nämä ostettava! Balleriinat ovat nahkaa ja tuntuvat jalassa rehellisesti sanottuna ihan täydellisiltä :)

 Alicantesta löysin paljon omantyylisiä tyttömäisiä ja klassisia vaatteita, mutta kuvailen niitä myöhemmin! Siellä oli todella hyvät alennukset ja ostan aina kerran-kaksi vuodessa Espanjan aleista paljon vaatteita, sillä Suomessa ei tule paljoa shoppailtua (Zaraa, Benettonia ja kirppiksiä lukuunottamatta).
Poikaystävän suosituksesta ostin Lady Million hajuveden itselleni myös samaisesta El Corte Inglesistä.
 Kun menimme poikaystäväni kanssa toukokuussa yhdessä Palmaan käskin Ollin tuoksutella jokaikistä varteenotettavaa hajuvesivaihtoehtoa, ja tämä voitti!
Yläpuolella pieni vilkaisu uuteen MassimoDutin tikkitakkiin, joka on kerrassaan upea! Lisää kuvia ostoksista luvassa :)
Nyt pakkaamaan ja suunta Helsinkiä kohti!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
hei, osaatko sano siis mihin aikaan suurin piirtein espnjassa on alennukset? minä kuukausina?

kiitos paljon !
merenhelmi,
Moikka 😊

Tammikuussa on hyvät alennukset, ainakin Las Palmasissa oli silloin mahtavat alennukset. Ja tietääkseni heinäkuussa on tammikuun jälkeen seuraavat alennusmyynnit. Olimme nimittäin ystäväni Aneten kanssa Alicantessa ja Benidormissa shoppailemassa heinäkuun puolessa välissä ja silloin oli todella hyviä alennuksia (tosin silloin oli mennyt jo paljon vaatteita). 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167