Tunnelmia Helsingin lomalta

Toissa viikonloppuna otettiin ystäväni kanssa suunnaksi Helsinki ja lähdettiin sinne viettämään tyttöjen viikonloppua. Tällaiset pienet reissut Suomenkin sisällä on tosi mukavia, etenkin näin kesäaikaan. Kuvia tuli otettua loppujen lopuksi aika vähän, mutta laitoin tähän nyt joitakin tunnelmakuvia kyseiseltä matkalta. Loma oli onnistunut ja Aneten kanssa oli todella mukavaa kuten aina. Käytiin kahviloissa, shoppailtiin, istuskeltiin terasseilla, syötiin hyvää ruokaa, käveltiin keskustassa ja nautittiin auringonpaisteesta.
Anette mietti tämän ja yhden toisen laukun väliltä.. Tämäkin oli kyllä kauniin ja pirteän värinen!
Aneten herkut :)
Illalla käytiin Casa Largossa, jossa istuskeltiin melko pitkään. Molempien ruoka oli hyvää ja hyvästä palvelusta plussaa.
<3
Oon pitkään miettinyt uuden arkilaukun hankkimista ja tähän ostokseen oon kyllä ollut tosi tyytyväinen. Tästä onkin tulossa oma postauksensa pian!
Itseasiassa teen tätä postausta parhaillaan junassa matkalla Helsinkiin. Hyppäsin tänään jo klo 5.30 Kuopiosta lähtevään junaan, jotta oon mahd. aikaisin perillä ja on koko pitkä päivä aikaa olla siskojen kanssa. Tällä kertaa varattiin siis hotelli keskustasta pikkusiskojeni Lempin ja Linnean kanssa. Vähän erilainen, mutta varmasti ihana, pieni loma jälleen edessä! Nyt vaan väsyttää hiukan, mutta kun pääsen perille, täytyy napata jostain iso kahvi matkaan!

Aurinkoista ja mukavaa päivänjatkoa kaikille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
,
Moikka! Itsekin tykkään kovasti videopostauksista muiden blogeissa, mutta en oikein tiedä, onko ne ihan oma juttuni. 😊