Turkkiin!

Ylihuomenna olisi siis lähtö Turkkiin viikoksi! Tämä oli nyt vähän tällainen yllätysmatka minulle. Äiti tarvitsi matkalle vielä neljännen, joten lupauduin lähtemään mukaan. Tälle matkalle lähtee siis mukaan pikkusiskoni Linnea, äitini Johanna, sekä ihana ja minulle todella läheinen kummitätini Susanna, enkä kehtaa edes sanoa miten edullisesti päästiin tälle matkalle...
Alanya on ihan hyvä valinta jos haluaa mennä ainoastaan ottamaan aurinkoa ja lukemaan kirjoja meren rannalle. Muuten kyseisessä paikassa ei oo rehellisesti sanottuna mitään muuta, mitä lähtisin hakemaan. Tai tarkoitan "hyvällä" lähinnä sitä, että Alanyaan on usein todella edullisia äkkilähtöjä ja jos haluaa mennä ottamaan vaan aurinkoa ja meren rannalle rentoutumaan, niin siinä mielessä pääsee edullisesti. Ja oikeastaan aina jos lähden turistipaikkoihin lomailemaan, käyn isosta supermarketista ostamassa ensimmäisenä päivänä viikon ruuat niin pääsee siinäkin mielessä huomattavasti edullisemmin ja tulee syötyä terveellisemmin. Pyrin aina välttämään sellaisia kalliita turistiruokapaikkoja. Jos me jossain käydään, niin varmaan mäkkärissä jätskillä ja Starbucksissa minttuteellä, rakastan sitä teetä! Sellaisen nappasin mukaan myös Mallorcan lentokentältä viime viikolla. Kaiken lisäksi tämä meidän matka lähtee sopivasti Jyväskylästä (Tikkakoskelta), joten ei mee meiltä kuin reilu 15 minuuttia kentälle. Ihan mahtavaa kun ei tarvitse resuta Helsinkiin asti lentokentälle kun täältä Keski-Suomesta on kuitenkin matkaa tonne pääkaupunkiseudulle.
Turkki , Turkki Alanya , Alanya loma , Alanya loma kokemuksia , Blogi Alanya , Kuvia Alanya , Turkki loma , Lomalle Turkkiin , Alanya lomamatka

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Mm
,
Minkä hintainen reissu oli jos saan udella? Itselläkin kuumottaisi reissuun lähtö ihan hirveästi 😊
lillahki
,
Nyt pääseekin tosi edullisesti Alanyaan.
Siellä kävin kahdesti nyt kesän aikana ja viikko sitten tulin kotiin.
Oli lomamatkojen matka 229€ (hotelli,jossa aamupala)ja on näkynyt halvimmillaan Alanyan matkat olleen jopa 149€!!!Eli kyllä on halpaa,jos vaan lomaa on.
Minkä matkanjärjestäjän kautta te menette,onko teillä pelkät lennot vai hotellin kanssa?
Kirjoittelepa kuulumisia Alanyasta.
Toivon mukaan ei ole hirveästi pilvisiä päiviä,kun siellä kun tulee oikein kuuma,niin on ihan pilvistä ja aurinkohan se yksi tärkeimmistä asioista ainakin itselleni on,miksi sinne matkustaa.
Oikein ihanaa lomaa!
merenhelmi,
Moikka 😊

Alle 200 euroa (muistaakseni 195 euroa) ja siihen sisältyi lennot, sekä hotelli. Helsingistä oli jossain vaiheessa jopa noin 140 eurolla (viikon reissu hotelli + lennot) Turkkiin. Otettiin tällä kertaa lähtö Tikkakosken lentokentältä. Jos oltaisiin lähdetty Helsingistä niin täältä Jyväskylän läheltä menee kuitenkin bensoihin aika monta kymppiä jos ajaa Helsinkiin ja sen lisäksi pitäisi maksaa vielä autoparkki lentokentällä 😊 Niin toi Jyväskylän lähtö tulee kuitenkin halvemmaksi. Nyt kannattaa muuten katsoa äkkilähtöjä jos on vaan mitenkään mahdollista lähteä reissuun. Itselläni on nyt pitkästä aikaa sellainen tilanne, että voi tehdä enemmän matkoja kun ei se koulupaikkakaan nyt avautunut.. Mutta joo, toivottavasti pääset matkalle! Laita ihmeessä viestiä jos laitoit matkan varaukseen! 😊

Ihanaa alkanutta viikkoa <3
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Moikka ja kiva kun laitoit viestiä 😊 Nyt pääsee kyllä Alanyaan tosi edullisesti ja muutenkin Turkkiin. Ei ollut kyllä paha toi 229 euroa kun kuitenkin on myös aamupalalla! Meille ei kuulu nyt aamupalaa tai lounasta ollenkaan, mutta täytyy käydä ostamassa ruokakaupasta ruokaa. Ajattelimmekin, että käytäisiin Metrotukussa heti ensimmäisenä päivänä ja ostettaisiin sieltä viikon ruuat. Me mennään Finnmatkojen matkalla ja tohon 195 euroon kuuluu lennot ja hotelli, että on kyllä tosi edullinen. Saa nähdä kuinka pitkään noita halpoja äkkilähtöjä piisaa kun Suomessakin alkaa ilmat viilenemään. Silloin kun täällä Suomessa oli hyvät kelit niin oli kyllä paljon edullisia matkoja. Sitä muuten ihmettelin kun mentiin Aneten kanssa Palmaan toissaviikolla (me löydettiin tosi edullinen äkkilähtö Mallorcalle) mutta siltikin koneessa oli tosi paljon tyhjiä paikkoja.. Tulomatkalla mulla oli itselläni koko tyhjä penkkirivistö.. Ei oltu kuitenkaan myyty matkoja loppuun.

Mutta kiitoksia kovasti 😊 On kyllä ihan ihmeellistä kun heti toinen matka tähän perään. Turkin matkan jälkeen täytyy kuitenkin palata kiireen vilkkaa taas opintojen pariin (avoimen yliopiston opintojen). Toivottavasti sinulla oli onnistuneet lomat Turkissa. Vähän kyllä hirvittää kun sinne on luvattu todella lämmintä tälle viikolle, että onkohan ihan liiankin kuuma siellä.

Oikein ihanaa ja energistä päivänjatkoa sinulle! 😊 Katsoin muuten just, niin hotellissa pitäisi olla ilmainen netti, joten pääsen onneksi olemaan koko viikon tiiviisti myös blogin parissa.
merenhelmi.indiedays.com