Työn täyteinen päivä:)

Moi!! ;) Just tulin kotiin ihan hetki sitten, olin päivän töissä. :) Anette lähti muuten meiltä äsken kohti Jyväskylää kun oli niin kipeä. Meni viikonlopun suunnitelmat uusiks.. Mietittiin vähän, että oltais käyty Kalliossa, mutta Vappuna juhlitaan sitten viimeistään seuraavan kerran. Ihan hyvä kun ei tuu turhia valvottua, nimittäin olis nyt jonkin verran koulujuttuja tekemättä.
Mitähän sitä siis tänään tekis... Sauna tekis hyvää ja kaikessa yksinkertaisuudessaan: syöminen. En oo syönyt tänään oikein kunnolla, joten nyt hipsin tästä keittiöön. :D Mua väsyttää tosi paljon nyt..

Mahtavaa viikonloppua. :) Postailen myöhemminkin tänään. ;) Fashionstorella on muuten paljon ihania juttuja alennuksella.. 
var uri = 'http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20404242)a(2027214)' + new String (Math.random()).substring (2, 11); document.write('
');

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Mitä käytät sun silmiis tota valkoista? Mitä se oikeen on ja mikä tuote kyseessä? 😃 Vähän ehkä tyhmiä kyselen, mutta mitäs pienistä. 😊
merenhelmi,
Hei 😊 Tottakai saa kysyä!:) Vaaleaa Dior luomiväriä, paletin sävy on 609. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Ok 😊 No samalla sit kysyn myös, että mitä toi on millä teet noi mustat rajaukset? 😊
merenhelmi,
Maybelline geelirajauksella ja Maybelline kajaalikynällä. 😊 Tein muuten tässä vähän aikaa sitten postauksen arkimeikistäni, se löytyy täältä..

http://veeramerenhelmi.blogspot.com/2012/04/toivottu-meikkipostaus.html
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Missä oot muuten töissä? 😊