Tytöt lähdössä! ;)

Huomenta! Minä ja Anette ollaan nyt lähdössä kohti Himos festareita. Liftataan sinne, joten nopeimmat saa meidät kyytiin! Heh :)

Laukut pakattu ja kaikki mukana, niin eikun kun menoks! Viimestään sunnuntaina tuun takaisin kun meen töihin. :) Ehkä Aneten puhelimella välillä päivitellään kuulumisia paikan päältä. Heippa!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Miten uskallatte nykypäivänä ? Mitäpä jos ette pääsekään mihin haluatte tai teille tehdään jotain, nykyään on kaikenmaailman hulluja liikenteessä, itse en ikinä uskaltaisi moista edes kokeilla...
Anonyymi
,
Oisitte saanu kyydin multa, no sama suunta..

Anonyymi
,
Oletteko te pari?
merenhelmi,
Se on myöhäistä nyt.. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Pari?? 😃 Ollaan Aneten kanssa hyviä ystäviä.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Moikka,
Nykyään se on kyllä aika turvallista, koska on kännykät ja jos ottaa rekkarin ylös heti kun hyppää kyytiin, sen voi lähettää puhelimella vaikka samalla sekunnilla jollekin henkilölle jos alkaa näyttämään epäilyttävältä se kyytiseura ym. Ja järjen kun pitää mukana niin kaikki on ainakin meillä mennyt aina loistavasti. En pelkää liftaamista tippaakaan, niitä kaiken maailman hulluja voi olla liikkeellä ihan samalla lailla esimerkiksi kaupungilla, rannalla, lenkkipolulla tai kirjastossa. Mun mielestä liftaamisen pitäisi yleistyä, se on niin ekologista. Se on etenkin tälläisellä paikalla missä me asutaan, tosi helppo ja kätevä tapa liikkua. Ja yleensä ihmiset ottavat mielellään kyytiin niin on juttuseuraa automatkalle. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Helposti teitä voisi luulla pariksi kun tuntuu, että Anette on sun kanssas enemmän kuin oman poikaystävänsä... Miten muuten Alex ottaa ton teidän "bestisuhteen"? Musta tuntuis henkilökohtaisesti oudolta jos mun kuvitteellinen veli ois mun poikaystävän paras kaveri. Tai no ehkei se tuntuis niin oudolta jos ne ei viettäis jokaista hetkeä toistensa kanssa niin kuin sun ja Aneten ystävyydestä välittyy. Joten turhaan laitat 😃 hymiötä koska mulle ainakin välittyisi kuva jostain syvemmästä jos alkaisin nyt ensimmäistä kertaa lueskelemaan tätä blogia. Ja tarkoitushan ei ole vittuilla, sanon vaan.
merenhelmi,
Moikka,
Anette on tällä hetkellä mun paras ja rakkain ystävä. Kun Aneten kanssa tavattiin niin meillä vain synkkasi niin hyvin ja meistä on hauskaa viettää aikaa yhdessä. Luulisin, että on Alex on enemmän kuin tyytyväinen siihen, että ollaan Aneten kanssa hyviä ystäviä.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Mutta kiitos kuitenkin. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Me and My,
Hahaha 😃 Meinasin kuolla nauruu, kun lukasin ton anonyymin kommentin. Tiedoksi vain, että vietän kyllä aikaa avopuolisoni kanssa ja meillä on hyvä suhde. Minusta se on vain hyvä, että parisuhteessa on kummallakin omia juttuja.
www.blogger.com/profile/087081553229535099