Tyttöjen ilta

Tämä on todellakin harvinaista, tämä ei ole minua, mutta tänään teen poikkeuksen ja lähden juhlimaan ja tanssimaan oikein kunnolla. :) Haluan niin kovasti tanssimaan, kuin olla ja voi! Aneten kanssa on aina ihan hurjan hauskaa lähteä.. Parasta seuraa, myös parasta juhlaseuraa ehdottomasti. Kun me lähdetään, me lähdetään.. :)  Olen ollut koko päivän töissä ja juuri istuimme iltaa perheen kanssa aivan ihanaa ruokaa syöden. Niin kuin kerroin, pohdin koti-illan ja juhlaillan väliltä, mutta onneksi voin toteuttaa molemmat.. 

 Lähdemme pian korkkaamaan yhdet (kahdet..) äidin kanssa saunaan ja porealtaaseen, jonka jälkeen suuntaamme Aneten kanssa Jyväskylän yöhön! Saa nähdä mitä tulevan pitää, mutta ainakin tanssitaan aivan täysillä. ;) Laittaudun kuitenkin kaikessa rauhassa, tässä ei ole mihinkään kiire ja meillä on koko yö aikaa tanssia ja pitää hauskaa tyttöjen seurassa. 
Palaillaan ehkä myöhemmin. ;) Nyt saunaan ja kaunistautumaan. Tytöt täältä tullaan, olen Jyväskylässä ennen kahtatoista! 
Oikein hyvää yötä kaikille ja hyviä unia ♥

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Oot ihanan aurinkoinen ja tää sun blogis on yks parhaimmist mitä oon lukenu! Sä saat jopa töissä käymisen kuulostamaan elegantilta 😊 oot upea ihminen!! 😊 pidä oikein ihana ilta Veera<3
Anonyymi
,
Menittekö taksilla Jyväskylään vai ajaako Anette autoa?
Anonyymi
,
koska vastaat kysymyspostauksen kysymyksiin? 😊
merenhelmi,
merenhelmi,
merenhelmi,
Yhden kyydillä menin Jyväskylään 😊 Anette oli jo täällä Jyväskylässä!:) Ei me eilen ajettu autoa... ;D
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Kaunis Anette 😊)
Anonyymi
,
Videolla? Ois hullun kiva! 😊
Me and My,
Kiitos ihanasta seurastasi eilen<3 Oli kyllä todella hauskaa (liian hauskaa) 😃!!
www.blogger.com/profile/087081553229535099
Anonyymi
,
Onko sulla ajokorttia? Jos ei, ootko ajatellu meneväsi autokouluun? 😊)