Tyttömäinen kukkaistuoksu

En ole taas vähään aikaan postaillut hajuvesistä, ja koska tykkään esitellä teille omia suosikkejani, päätin toteuttaa tämän postauksen eräästä ihanasta uutuushajuvedestä. Kyseessä on raikas ja kukkainen Tommy Hilfiger Tommy Girl Brights -hajuvesi, jonka sain kokeiluun ennen Palman matkalle lähtöä. Tuoksu unohtui vahingossa kotiin lähtiessäni ulkomaille, mutta näin arjen koittaessa ei sellaista aamua ole ehkä ollutkaan, kun en olisi suihkauttanut hajuvettä. Se tekee jotenkin niin naisellinen ja "kauniin" olon.
Oli mukava päästä kokeilemaan tätä Tommy Girl -tuoksun Brights-versiota, joka lanseerattiin tämän kesän aikana. Minulla on nimittäin jo vuosia ollut käytössä Tommy Girl -tuoksu, josta viime keväänä postailinkin teille (lue juttu kokonaisuudessaan täältä). Tämä on Brights-hajuvesi on mielestäni aavistuksen pehmeämpi ja suloisen tyttömäisempi, mutta täytyy sanoa, etten oikein osannut päättää, kummasta tykkäisin enemmän. Uudistuneessa Brights-tuoksussa on muutamia mainitakseni: sitruunaa, kurjenpolvea, mimosaa, laventelia, mustaherukkaa, jasmiinia, ruusua, teetä, hunajaa ja valkoista myskiä. Kokonaisuudessaan luonnehtisin kyseistä hajuvettä sanoilla: nuorekas, pehmeä, kukkainen ja raikas.
Tommy Girl -tuoksu on ollut markkinoilla jo vuosia, ja kyseisellä hajuvedellä on varmasti suuri joukko omia faneja. Minusta tuntuu, että ne jotka tykkäävät Tommy Girl -tuoksusta, tykkäävät aika varmasti myös tästä uudistuneesta versiosta. Jos pitäisi mainita minkä ikäisille tämä tuoksu sopii parhaiten, sanoisin, että nuorille sekä nuorille aikuisille, mutta ihastui tähän päälle 40-vuotias äitikin.
Pehmeä kukkaistuoksu soveltuu mielestäni parhaiten arkikäyttöön esimerkiksi töihin tai kouluun, ja sitä arkeahan se elämä suurimmaksi osaksi onkin. Niimpä hajuvesiä ostaessa pyrin aina itse miettimään eniten sitä, onko se arkeen soveltuva.
Tuoksu saatu testikäyttöön
Tommy Hilfiger hajuvesi , Tommy Hilfiger Tommy Girl hajuvesi , Tommy Hilfiger Brights hajuvesi , Tommy Hilfiger Brights hajuvesi arvostelu

Tykkää-merkinnät

Kommentit