Tyttömäistä

Huomenta kaikille! Yksi lukijoistani kysyi minulta voisinko paljastaa mitä lakkaa olin käyttänyt Kahvilla -postauksen asukuvissa. Ja sehän on Wet 'n Wild megalast lakka, jonka sain blogiyhteistyön kautta kerrottuani, että toivoin kynsilakkaa leveämmällä, mielellään pyöristetyllä ja hiukan isommalla sudilla. Lakan, jolla tällainen kömpelö kuin minä onnistuu saamaan parempaa jälkeä sutiessaan sävyä kynsiin viittä vaille (minuuttia vaille) ennen tärkeää tapaamista. ;) Mikään taitavin kynsien lakkaaja täältä ruudun toiselta puolelta ei tosiaankaan löydy.

Hiukan halvempaa hintaa kantaa tämä versio, mutta siihen nähden miten yllättävän hyväksi lakka on osottautunut näin syksyn ja talven mittaan, voin ilo mielin kehua tätä myös eteenpäin. Kaunis sävy arkeen, tyylikäs myös juhliin. Neutraali, hiukan hohtava, luonnollinen ja nätin tyttömäinen. Kaunis vaaleanpunaiseen taittava lakka levittyy tasaisesti. Antaa kiiltoa ilman päällyslakkaa, kuivuu todella nopeasti ja pysyvyys on suunnilleen samaa luokkaa kuin muidenkin peruslakkojen kanssa. Oikeastaan ainut mistä voisin sanoa on se, että ensimmäisellä levityskerralla jälki ei ole niin kaunista, kuin levittäessä toisen kerroksen, jolloin lopputulos on siistimpi.

Myöhemmin postailen siitä, miten elämäni muuttuu, aivan lähiaikoina kaikki muuttuu. Käännän sivun jos toisenkin... Nyt kaunista päivää, hymyilkää toisillenne. <3 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

dreamer,
Ihana asu!:)

http://mynailsbydreamer.blogspot.fi/
www.blogger.com/profile/033437704357505205
Anonyymi
,
Innolla odotan postausta, missä kerrot tarkemmin sun elämänmuutoksesta 😊 !!
Anonyymi
,
Onko linnunpoikanen lentämässä kauaskin kotopesästään ikiajoiksi? Toivottavasti ei kuitenkaan au-pairiksi. Onnea maailman turuille!
Anonyymi
,
"Käyn hakemassa kaupasta kaikkea hyvää ja terveellistä, keitetään vihreetä teetä ja jutellaan puolen vuoden takaiset kuulumiset."

Mitä terveellistä ostitte? 😊
Anonyymi
,
hmmmm, mihinhän oot päässy 😃 Kävi mielessä heti,että au pairiksiko meinaat? 😃
merenhelmi,
Hihh! 😊 Kirjoitin juuri mihin hain.. 😊

ihanaa iltaa<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
En kovin kauaksi lähde.. ! 😊 Kiitos sinulle<3 En lähde au-pairiksi!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Minä odotan niin innolla tulevaa!! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Hedelmiä, vihanneksia ja kivennäisvettä. 😃 Niin ja uutta teetä!<3

Mukavaa iltaa. <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167