Tyylikkäät juhlakynnet!

Nyt on monia juhlia edessä ja minulla on jotenkin tosi hyvä mieli. Ollaan äidin kanssa parhaillaan laittautumassa iltaa varten ja suunniteltiin muutama päivä sitten rakkaan ystäväni Aneten kanssa tulevia pippaloita, jotka minun ja Aneten tapauksessa tulee olemaan aika ikimuistoiset ;)
Asia jota asun jälkeen pähkäilen yleensä aika pitkään ovat kynnet :D Rakastan niin paljon kaikkea kauneuteen liittyvää ja eihän sitä voi kieltää, etteikö olis ihanaa meikata rauhassa, pukeutua kauniisiin vaatteisiin, laittaa hiukset nutturalle, lakata kynnet jollain upealla sävyllä.. Kun tulee sellainen kaunis ja viimeistelty olo, naiset ymmärtää vai mitä :)
Mielestäni kivat kynnet juhliin saa Essien lakoilla, joissa on vahva pigmentti. Jo ensimmäinen kerros lakkaa on riittävän peittävä, eikä toista kerrosta tarvitse välttämättä ollenkaan. Itse laitan yleensä Opin aluslakkaa, jonka päälle levitän kynsilakkaa ja päälle vielä kerros Opin päällyslakkaa. Tällainen setti takaa ainakin minulla kynsilakan pysyvyyden.
Tykkään Essien lakoista senkin takia, että niiden siveltimellä voi tehdä helposti lakkauksen.
Lakkauksen pinnasta tulee myös kauniin kiiltävä, etenkin illanviettoon tällaiset kynnet ovat mielestäni tyylikkäät!
Essielakat pysyvät minun lempparina :) Nyt lähden tästä lakkailemaan kynsiä!

- Ps. Kommentteihin tulee vastaukset illan aikana! Pahoittelen pientä viivästymistä, en oikein kerennyt koneelle ollenkaan tänä viikonloppuna.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anette,
Sulle sopii hyvin sinisen sävyiset lakat:)<3
aboutmeandmy.blogspot.com
merenhelmi
,
oi kiitos tosi paljon 😊 tummansininen on yksi lempiväreistäni 😊

<3
merenhelmi
IP: 82.99.3.229