TyylilyyliIhanaa olla jälleen kirjoittamassa! <3 Olen kerennyt tekemään vaikka mitä muuta.. Mutta tällä viikolla saan viettää paljon aikaa myös rakkaan blogini parissa ja siitä olen niin iloinen!!  

Olen taistellut lähemmäksi viikon ajan kuumeen kanssa ja lämpö ei edelleenkään näytä laskemisen merkkejä... Ehdin jo parantua viikonlopuksi, mutta koetta varten sydämen tykytyksiä aiheuttanut stressaaminen, öiden valvominen ja kahvikupilliset eivät olleet parantumisen kannalta aivan otollinen yhdistelmä: kuume päätti nostaa päätään uudelleen. Arvatkaa vain turhauttaako.. Tällä viikolla jätän opiskelun todellakin sivusyrjään, keskityn itseeni ja kaikkeen mistä tykkään. Ehtii niitä kirjoja pänttäämään ihan eholtaan myöhemminkin, mutta terveeksi tuleminen on nyt tärkeintä! :) Juonkin parhaillaan valkoista teetä hunajan kera, istun kynttilöiden valossa ja kuuntelen rauhoittavaa musiikkia. Kyllä tämä tästä! Aamulla lähdemme ystäväni kanssa yhdessä nauttimaan parasta aamupalaa ja päivän luentojen jälkeen saan viettää aikaa ihanassa seurassa. Saa nähdä voitanko biljardin tällä erää. ;) Päätin olla huomenna ihan terve! :)

Ja ei siinä vielä kaikki... Ajattelimpa vilauttaa teille vielä muutaman kuvan tyttömäisistä, täydellisistä, pyöreäkärkisistä, uusista nahkanilkkureistani! Voitteko kuvitella miten tyytyväinen olen löytööni :) Ihastuin näiden yksilöiden yksinkertaiseen, mutta tyylikkääseen ulkomuotoon, eikä noi molemmin puolin kenkää koristaneet vetoketjut yhtään pahentanut asiaa! Ovat niin mahtavat kaupungilla ja koulussa tepasteluun ja kaikenpäälle minun ykköskriteeri aitonahkaisuudesta täyttyi!

Mitäs tykkäätte? 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Mademoiselle Jonttu,
Ihanat kengät! Mulla on kans hakusessa jotkut tämäntyyliset kenkulit 😊 Sulla on ihana blogi! Jonkun mutkan kautta tänne päädyin ja ajattelin jäädä seurailemaan! 😊
www.blogger.com/profile/117741143056878852
merenhelmi,
Moikka ja tervetuloa mukaan tänne joukkoon! <3 Olet lämpimästi tervetullut lukemaan blogiani. 😊 Ihanaa kuulla, oikein rentouttavaa ja iloista päivää sinulle! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
IP: 82.99.3.229