Uggien suojaaminen

Moneen kertaan on toivottu blogipostausta ugg kenkien suojaamisesta, joten tässä olisi. Itseasiassa löysin tämän yli tuhannen blogijutun joukosta, mutta talvisien kelien uhkaavasti lähestyessä, ajattelin julkaista tämän uudelleen. 

Kengät säilyvät huomattavasti parempikuntoisina kun ne suihkuttaa kenkien suojausaineella. Tänään otin asiakseni suojata Uggit. Kenkien suojaaminen onkin tosi yksinkertaista ja nopeaa.

Ensin otin mattojen pesuun tarkoitutun harjan ja harjasin kengistä roskat pois.

Jonka jälkeen suihkutin kengät Woly Wet Blocker Waterproof -suojausaineella. Tämä kyseinen suihke käy kaikille nahka- ja tekstiilityypeille, joten tällaisella voi siis suojata huoletta muutkin kengät kuin Uggit. Wet Blocker muodostaa kenkien pintaan "kalvon" joka estää kenkiä kastumasta ja likaantumasta ulkoapäin. Suihkutetaan kuivien ja puhtaiden kenkien pintaan noin 10-20 cm etäisyydeltä ja mielellään ulkona, koska tuote haisee aika tujulle. Kannattaa jättää myös kengät ulos kuivumaan. Yhdestä purkista riittää useiden kenkien suojaukseen.

Jyväskylän Andiamo liikkeessä oli myynnissä Uggeille "omaa" suojausainetta, mutta myyjät sanoivat, että tämä toimii yhtä hyvin ja oli vielä kaikenlisäksi edullisempi vaihtoehtokin.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Tiia,
Tekisi niin mieli hankkia tuollaiset töppöset talveksi itsellekin 😋 Noista kannattaa kyllä pitää hyvää huolta niin kuin kengistä nyt yleensäkin.
www.blogger.com/profile/134257499479810799