Upea kiiltokynsilakka


Ensimmäistä kertaa tämä neiti kokeilee Yves Rocher 
-merkin lakkoja, mutta ihan kaiken rehellisyyden nimissä voin kyllä todeta, että hyvä kynsilakka on kyseessä. Olin tyytyväinen jo ensimmäisellä kokeilukerralla.
Mielenkiinnon herätti tämä nimitys "kiiltokynsilakka". Niin kauan kuin muistan olen etsinyt lakkaa, joka jättää kynnen pinnan kauniin tasaiseksi ja kiiltäväksi. Tämä tuote takaa todella kauniin lopputuloksen jo ensimmäisellä levityskerralla. On aika juoksevaa koostumukseltaan, mutta lakkaa on kuitenkin helppo levittää. Sävy on kaunis, niin arkeen kuin juhlaankin sopiva. Kaiken lisäksi tämä ei lähde hetkessä lohkeilemaan, vaan pysyy mielestäni hyvin kynsissä.
 on muuten meneillään kampanja -30% alennus valitsemastasi tuotteesta.

Yves Rocherin sivuille pääset tästä
.
Yves Rocher kynsilakkoja pääset katselemaan tästä

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Nyt haastan sinut tekemään listan vähintään 5 eri sinun suosikki clipperin teestä! Mitkä clipperin teen maut ovat parhaimpia?

Toinen haaste on että laitappa tänne meille ohje tästä kasvisruoasta jonka teit eilen.

Kiitos 😊
merenhelmi,
Oi että!!<3:) kiitos, juuri näistä tykkään todella paljon, siitä että kerrotte postaustoiveita. 😊 Kiitos. Jos joku muukin haluaa ehdottaa postaustoiveita niin olkaa hyvä:) pyrin toteuttamaan mahdollisimman paljon. 😊

Kasvisruoka jonka tein eilen on jo valitettavasti syöty:D mutta seuraavan kerran kun teen jotain kasvisruokaa voin tottakai laittaa ohjeita tulemaan. 😊

Ihanat illanjatkot <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Voisitko laittaa kuvan siitä toisesta kiiltokynsilakasta??:)