UPEA PARI!

Instagramissa vihjailin, että julkaisen blogissa tänään jotain kuvauksiin liittyvää, mutta muutaman pienen probleman takia kyseinen blogikirjoitus siirtyy valitettavasti huomiselle! (Minun vika, unohdin yhden tärkeän jutun!) Pahoittelen <3
Mutta kuten lupailin niin tässä olisi kuvia lakkauksesta, johon käytin Essien uutuus Luxeffects lakkaa, kultahipuilla. Näistä Luxeffects lakoista kerroin enemmän täällä postauksessa, mutta kyseessä on siis glitterpäällyslakat. Näillä hilelakoilla saa aikaan mielestäni todella upeat ja näyttävät kynnet. Plussaa myös siitä, ettei kauniiden kynsien loihtimiseen mene muutamaa minuuttia pidempään - tämä on ainakin minulle tärkeää :) Essien hilelakoilla nätit kynnet saa tehtyä nopeasti ja kätevästi. Kuvissa näkyvä lakkaus on myös kestävä. Minusta tuntuu, että tällaiset glitterlakat pysyvät nimittäin värilakkoja pidempään kynsissä. Ja tietenkään tällaiset erikoislakat eivät lähde kynsilakan poistoaineella niin helposti pois (lakan poistamiseen menee hiukan kauemmin kuin värilakan poistamiseen) mutta hyvin ne sai jokatapauksessa poistettua.

Tällaiset kynnet olisivat tosi kivat vaikka juhliin tai jouluaatoksi! Vai mitä sanotte? :) Itse tykkään myös arkena lakkailla kynsiä eri sävyillä ja seuraavasta värilakan + Essien glitterlakan yhdistelmästä on postausta luvassa tuonnempana! Kuvassa näkyvään lakkaukseen käytin karmiininpunaista Twin Sweater Set -sävyä, jonka päälle sipaisin kerroksen kultaista kimallelakkaa sävyssä: as gold as it gets.
Essie , Essie uutuus , Essie kynsilakat , Essie kynsilakat kokemuksia , Essie kynsilakat arvostelu , Essie kynsilakat arvostelussa , Essie kokemuksia , Essie as gold as it gets , Essie Twin Sweater Set ,
Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Saara,
Oii miten hyvältä näyttää!
nipsulintunen.blogspot.fi/
Marianna
,
Wau mikä yhdistelmä! Sopii todella kivasti jouluun 😊
-Marianna / Marianna's Daily
merenhelmi
,
Oi kiitos 😊 Toi yhdistelmä on jotenkin tosi paljon mieleeni! Tänään kokeilin vaaleanpunaista Essien lakkaa, jonka päälle levitin hopeita kimalluksia ja sekin yhdistelmä näytti tosi kivalta! 😊 On nää lakat vaan ihania. Jos haluut niin siitä tänään tekemästäni yhdistelmästä voit kurkata kuvaa täältä:

http://merenhelmi.indiedays.com/2013/12/20/kello-kruunaa-asun/

Siinä vikassa kuvassa näkyy hyvin ne kynnet 😊

Rentouttavaa illanjatkoa sinne ruudun toiselle puolen 😊
merenhelmi
,
Jep älä muuta sano!! <3 😊

kiitti 😊
Susanna89,
Hienot kynnet jouluun 😊
bellissimamarinella.blogspot.com
merenhelmi
,
Oi kiitos 😊