uudet aurinkolasit

Tykkään tällaisista vähän isommista aurinkolaseista ja nämä kuvissa näkyvät Guessit ovat kokoelmani uusimmat tällä hetkellä. Valitsin kyseiset lasit Sunglasses Shop -nettikaupan valikoimista muutamia viikkoja sitten ja olinkin pitkään haaveillut tällaisista vähän isomman mallisista, kuitenkin naisellisista aurinkolaseista. Nämä ovat kätevät siinäkin mielessä, että suojaavat todella hyvin silmiä auringon hajasäteiltä. Tämän vuoden rantalomia ajatellen tulevat siis olemaan ihan täydelliset. Suurin osa laseistani löytyy Ray Ban -merkiltä ja vaikka kyseisen merkin laseja rakastankin, on usein metallikehyksisissä laseissa (kuten monissa Ray Baneissa) nenän kohdalla nipsit, jolloin lasit ovat enemmän irti kasvoista. Tällaiset isot muovikehyksiset painautuvat hyvin ihoon kiinni kulman yläpuolelta ja suojaavat näin ollen silmiä hajasäteiltä paremmin.
Itse käytän aurinkolaseja ympäri vuoden. Esimerkiksi lähtiessäni lenkkeilemään näin talvella, laitan oikeastaan aina aurinkolasit silmille. Lumi kuitenkin heijastaa säteitä ja paistaa se aurinko välillä tähänkin aikaan vuodesta. Sen lisäksi, että aurinkolasit ovat ihan välttämättömyys, ovat ne aina kaunis yksityiskohta myös asukokonaisuuteen.
Sunglasses Shop nettikaupassa on myynnissä muun muassa Chanelin, Diorin, Dolce & Gabbanan, Pradan ja Ray Banin aurinkolaseja, kokonaisuudessaan valikoimista löytyy yli 100 merkkiä ja kaikilla ostoksilla on ilmainen toimitus, sekä 365 päivän palautusoikeus. Hinnat ja toimitusehdot ovat siis todella kilpailukykyiset.
Sunglasses Shop nettikauppaan pääset täältä.
Kuvat/pictures: Lempi Kautto
Aurinkolasit on saatu käyttöön

Tykkää-merkinnät

Kommentit