Uusi elämä

Heippa!! :) Täällä olen tämän päivän väkertänyt teille lomamatkani ajalle postauksia ja on niin hyvä mieli oikeesti! Kivaa kun teille on kirjoituksia luvassa! Olitte laittaneet ihanan paljon erilaisia toiveita tänne postaukseen (ja vielä ehtii!) onnellisuudesta parisuhteeseen, hyvinvoinnista kauneuteen.. Blogikirjoitustoiveena näkyi olevan myös ehkäisy, josta kirjoittamista täytyy vielä hiukkasen harkita. Katsotaan, katsotaan. :)
Ystäväni Anette postaili muutama päivä takaperin Globe Hope pussukasta, jonna hän saa Iphone puhelimensa kätevästi suojaan. Sydämeni sulatti kerta näkemällä tämä tyttömäinen vaihtoehto, joten etsin saman tien itselleni samanlaisen käsiini! Pussukat ovat siskoni Lempin, mutta sain häneltä lainaksi tämän suojaamaan puhelintani. Tykkään kyllä Mulberryn suojasta myöskin, mutta tämä on mahtavaa vaihtelua! Aion ehdottomasti hankkia itselleni myös käsiini näin suloisen puhelimen suojan. Niin söpö kertakaikkiaan!

Seuraa minua Instagramin kautta. Päivitän sinne useasti kuulumisia! ;) @veeramerenhelmi
Globe Hope -tuotteet on valmistettu kierrätetyistä sairaalatekstiileistä, armeijavarusteista, työasuista, mainoslakanoista, teollisuuden ylijäämistä ja kuluttajien kierrättämistä tekstiileistä sekä ekologisesti viljellystä puuvillasta. Uudelleenleikattuina, -ommeltuina, -värjättyinä ja -painettuina Globe Hopen vaatteet ja asusteet antavat käytetylle materiaalille uuden elämän.
Globe Hope toiminnan perustan voi kiteyttää kolmeen sanaan: esteettisyysekologisuus ja eettisyys. Globe Hope on sitoutunut suunnittelussa ja tuotannossa kestävän kehityksen periaatteisiin ja haluaa tarjota kuluttajille ekologisen ja kestävän vaihtoehdon sekä samalla kannustaa ympäristöystävälliseen ajatteluun. 
Lisätietoa löydät Globe Hope nettisivustolta täältä
Globe Hope tuotteita myydään esimerkiksi Jyväskylän Katriinan kaupassa


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ruusunen
,
Onpas sööttejä. <3 Globe Hopen tuotteet ovat kyllä ihastuttavia ja ekologisuus on tosi iso plussa! 😊
Anonyymi
,
kai sulla on myös suojakuoret puhelimessa vaikka onkin toi pussi? jos kolahtaa jonnekin toi pussi nii ei paljoa puhelinta suojaa 😃