uusi meikkivoide testauksessa

Heippa ja ihanaa sunnuntai-iltapäivää. Tällä viikolla olen taas pitkästä aikaa käyttänyt meikkivoidetta. Olen aina ollut enemmän mineraalimeikkipuuterin ystävä, mutta huomattuani miten monet kauneudenalan ammattilaiset ovat vannoneet tämän uutuuden nimeen, paloin halusta päästä kokeilemaan mihin tuote pystyy. Olen aina käyttänyt aika vähän meikkivoiteita, moni meikkivoide on nimittäin tuntunut vähän tunkkaiselta omilla kasvoillani, vaikka sävyvalinta olisikin ollut oikea. Mineraalipuuterin kanssa olen saanut luonnollisemman lopputuloksen aikaan, mutta kerrankin löysin meikkivoiteen, joka peittää ja jättää samalla heleän lopputuloksen. Itse koen nykyään tarvitsevani ehkä vähän enemmän peittoa epätasaiseen ihon sävyyni kuin nuorempana. Tämä tuote yllätti todella positiivisesti ja on päässyt minulla samantien käyttöön. Oletteko te jo kuulleet tästä Lumenen lanseeraamasta Longwear Blur foundation -uutuudesta?
Tuotteen koostumus on kermaisen vaahtomaista ja sitä on helppo levittää (itse levitän meikkivoidetta pienen määrän sormilla, näin se tuntuu levittyvän parhaiten). Iholla meikkivoide muuttuu samettiseksi, tasaiseksi pinnaksi (Blur-efekti perustuu uuteen silikoniteknologiaan, lämpimien väripigmenttien määrään meikkivoiteen koostumuksessa, sekä valoa heijastaviin pigmentteihin).
Lopputuloksesta tulee mielestäni kauniin tasainen ja heleä. Meikkivoide tuntuu peittävän todella hyvin ihon virheitäni, kuten maksaläiskiä, arpia, sävyeroja, epätasaisuuksia, sekä jättää samalla luonnollisen lopputuloksen (kuvat lopputuloksesta yläpuolella, en ole muokannut ihoani ollenkaan tämän postauksen kuviin). Oma ihon sävyni ilman meikkiä ei ole tasaisen, mutta tämä meikkivoide tuntuu peittävän kaiken alleen. Itselläni on pieniä maksaläiskiä ja ainakin pienet maksaläiskät peittyvät tällä tuotteella.
Minulla on tuotteesta sävy 1 Kultahiekka ja se tuntuu sopivan itselleni parhaiten (kokeilin myös sävyä 2, mutta se oli aavistuksen liian tumma). Ja tästä löytyy myös aurinkosuojakerroin 15, joka suojaa kasvojen ihoa auringon haitalliselta UV-säteilyltä. Jos sinulla on etsinnässä uusi meikkivoide, voin suositella tätä uutuutta.
Tuote on saatu testikäyttöön
Nyt lähdemme poikaystävän kanssa Huippuun kehonhuolto-venyttelyyn. Aamulla jatkan taas blogin parissa, olisiko muuten arkimeikkipostaukselle kiinnostusta?
 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

kalpea...
,
Näyttääpä hyvältä meikkivoiteelta! Sain tästä näytteen, mutta niinkuin lähes aina, tässäkin on vaalein sävy liian tumma 😟 Lumenen aurinkopuuteri sitten taas on riittävän vaalea niin, että se sulautuu nätisti 😊
Kata
,
Vaikuttaa hyvältä tuotteelta, sun iho näyttää nimittäin upealta! Täytyy varmaan kokeilla, tykkän ite just tollasista meikkivoiteista jotka antaa kuulaan ihon, mutta peittää kuitenkin vähän ja Lumenen tuotteet on kyllä aina tosi hyviä. Kiva kun kirjoitit tästä, ihana saada hyviä vinkkejä. <3 😊
Jenita,
Tuo meikkivoide on kyllä todella hyvä! Ja arkimeikki-postaus olisi todella kiva! 😊
ilopillerine.blogspot.fi
Laura,
Tää vaikuttaa kyllä kaikin puolin lupaavalta, pitänee ostaa tämä testiin, kun saan muutaman vanhemman loppuun 😊
larazonee.blogspot.fi
Sanna
,
Näyttääpä kokeilemisen arvoiselta meikkivoiteelta 😊
Kivipuuteri,
Kaikki kehuu tätä meikkivoidetta, joten houkuttaisi itsekin kokeilla 😊. Harmi vaan, että vaaleinkaan sävy ei taida ihan kalpeimmille sopia.
kivipuuteri.blogspot.fi/