Uusi rytmi

Shoes Dinsko
Pants Dr.Denim
Jacket Calvin Klein
Bag Burberry
Knitting Tommy Hilfiger
Scarf Burberry
Sunglasses Ray-Ban

Hei taas! Tänään iltapäivällä yliopistolta ja kaupasta kotiin päästyäni iski jotenkin kauhee väsymys ja päänsärky, mutta pienet päiväunet, lenkki ulkona raikkaassa ilmassa, vihreä tee ja vihersmoothie tekivät jälleen kerran tosi hyvää. Nyt on taas paljon parempi olo ja päänsärkykin lähti samantien ilman särkylääkkeitä! :)

Ollaan poikaystäväni kanssa totuteltu uuteen unirytmiin ja tää on nyt toinen viikko tätä rytmiä menossa... Olli siis innostui kiinnittämään parempaa huomiota ruokavalion ja liikunnan lisäksi myös unirytmiin hänen LIFW-valmennuksen myötä. Niinpä mietin, että jos Olli jaksaa nousta aamulla kuudelta ja menee kympiltä nukkumaan niin miksen sitten minäkin! :D Alkuun oli yllättävänkin helppoa mutta nyt tuntuu, etten saa millään unta ajoissa vaan pyörin sängyssä ihan ihmeen pitkään! Täytyy nyt iltaisin yrittää paremmin rauhoittua ennen nukkumaanmenoa. Nyt oon esimerkiksi maksanut laskuja, vastannut sähköposteihin, suunnitellut kandia, täyttänyt kalenteria ja kirjoittanut postauksia juuri ennen nukkumaan menemistä ja sitten kun oon yrittänyt alkaa nukkumaan, päässä pyörii vielä sata asiaa ja olo ei oo ainakaan yhtään rauhoittunut! Niinpä ei toisaalta ihmekään, että pyörin sängyssä vaikka miten pitkään ja en vaan nukahda! Täytyy taas esimerkiksi saunoa, joogata, venytellä tai lukea kirjoja ennen sänkyyn menemistä, ne nimittäin auttavat itselläni ihan yllättävän hyvin! Kun keho ja mieli ovat rauhoittuneet, unenpäästä saa yleensä paljon helpommin kiinni. Toinen juttu mitä aion kokeilla on se, että kirjoitan lapulle kaikki asiat mitkä mun mielessä pyörii ennen nukkumaan menemistä ja aamulla voin sitten palata niihin, ettei niitä tarvitse vatvoa yötä myöten! :)

Ja pitkästä aikaa asukuvia! Yks mun uusimmista hankinnoista on toi Calvin Klein takki josta tykkään tosi paljon! Talvitakkeja mulla ei ollutkaan kovin montaa tällä hetkellä joten tämä tulee kyllä kovaan käyttöön. Ja nyt on tullut käytettyä aika paljon mustaa ja valkoista päällä. Ne vaan toimivat aina jos ei jaksa aamulla miettiä sen enempää :)

Tänään laitan läppärin kiinni ajoissa ja voisin vaikka venytellä sekä tehdä rauhallista joogaa ennen nukkumaan menemistä!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

riina
,
Kiva asu! Tyylikäs ja klassinen niin kun aina Puhuimme tänään kavereiden kanssa nuorten somekäyttäytymisestä ja tuli mieleen kysyä sinun mielipidettä tähän. Some on kuitenkin osa työtäsi? 😊 eli mitä mieltä olet siitä, että nettiin laitetaan niin paljon selfieitä, jopa päivittäin ja täysin samassa asennossa ja meikissä/tyylissä? Monet myös laittavat vähäpukeisia kuvia internettiin ja poseeravat esimerkiksi pikkushortseissa ja urheilurintaliiveissä tai jopa alusvaatteissa. Olisi mielenkiintoista kuulla sun näkökulma! Vaikutat niin fiksulta tytöltä, jolla on paljon mielipiteitä ja fiksua sanottavaa Oikein kivaa viikkoa sulle, ihanaa kun postailet näin usein!
merenhelmi
,
Heippa Riina! 😊 Kiitos hyvästä kommentista! Mäpäs jätän tän kysymyksen hetkeksi mietintään ja vastaan sitten kun oon miettinyt vähän paremmin, että mitä vastaan! 😊 Ja kiitos <3 Nyt on ollut jotenkin hyvä fiilis blogin suhteen ja ollut hyvä inspiraatio postailla ! 😊
merenhelmi
,
Täytyy siis kiinnittää siihen enemmän huomiota ja olla tarkempi! Kiitos palautteesta!
Anski
,
Hei Miten nopeasti sä olet saanut rahat Bonuswaystä? Mä liityin siihen sen sun yhteistyöpostauksen jälkeen ja sen jälkeen olen mm. ostanut hotelliöitä Hotels.comilta monta kymmentä eikä niitä olla hyväksytty vieläkään. Myös muut ostokset odottavat hyväksyntää.. Ei oikein vaikuta toimivalta tämä Bonusway.
merenhelmi
,
Oho! 😃 Joo on burberryn. Heh... Mitähän oon sekoillut 😃 Kiitos korjauksesta!
merenhelmi
,
Hei! Bonusway toimii kyllä hyvin! 😊 Mutta rahojen saamisessa voi kestää hetken kuten Bonusway sivuillaan ilmoittaa! 😊 Kopsasin tähän muutamat kohdat Bonusway -sivustolta: "Miksi bonusten saamisessa kestää niin kauan? Maksamme bonukset käyttäjillemme verkkokauppojen meille maksamista myyntipalkkiosta. Voimme siis maksaa bonukset käyttäjällemme vasta kun verkkokauppa on hyväksynyt käyttäjämme tekemän ostoksen ja maksanut siitä meille myyntipalkkion. Tässä voi valitettavasti kestää parikin kuukautta." "Milloin saan bonukset pankkitililleni? Voit pyytää bonusten siirtämistä pankkitilillesi, kun olet kerännyt tilitysrajan ylittävän määrän tilityskelpoista bonusta. Tilitysraja on 15 euroa. Maksun siirtymisessä kestää pankista riippuen 2–3 päivää. Voit tarkistaa tilityskelpoisen saldosi määrän Omat ostokset -sivulta." Ja tässä vielä linkki usein kysyttyihin kysymyksiin! 😊 https://www.bonusway.fi/tietoa/usein-kysytyt-kysymykset Toivottavasti tästä oli apua! 😊 Mukavaa päivänjatkoa!
merenhelmi
,
Heippa! 😊 Kiitos ihanasta ja ilahduttavasta kommentistasi! 😊 Nyt on ollut jotenkin intoa ja jaksamista tehdä blogia enemmän 😊 Oon kiitollinen kun jaksatte laittaa näin kivaa palautetta! 😊 <3
merenhelmi
,
Noniin! Some on osa työtäni tällä hetkellä 😊 Ja itseasiassa toi on kyllä tosi tärkeä ja hyvä aihe! En näe siinä mitään huonoa, päinvastoin 😊 Esimerkiksi naistenlehdet ja nettikaupat ovat täynnä niitä supervartaloita, täydellisiä alusvaate- ja binikikuvia (ja käytännössä kaikki kuvat ovat todella, todella muokattuja!!), joten mielestäni on ainoastaan todella hienoa, että ihan ns. tavalliset ihmiset lisäävät myös omia esimerkiksi bikinikuvia ja alusvaatekuvia nettiin, koska ne ovat tietenkin paljon aidompia! 😊 Ja näen sen niin, että esimerkiksi omasta vartalosta ja itsestään saa ja pitääkin olla ylpeä joten en näe esimerkiksi kuvien ottamisessa tai niiden lisäämisessä mitään ns. huonoa 😊 Toki tätä asiaa voi tarkastella monelta eri kannalta ja toisaalta media voi luoda todella suuret paineet etenkin nuorille tytöille ja olla jopa itsetuntoa heikentävänä tekijänä, mitä en tietenkään näe hyvänä asiana. Aikuisten ihmisten kohdalla kuvien (bikinikuvat, alusvaatekuvat ym kuvat) laittaminen on mielestäni ihan OK, eikä aikuisten laittamat kuvat ole mikään "big deal".. Maailma on niin täynnä kuvia, ettei mikään varsinaisesti enää sen suuremmin "säväytä" / herätä keskustelua. Mutta nuorten somekäyttäytymistä tulisi mielestäni vanhempien hiukan valvoa, etteivät he laita ajattelemattomuuttaan sellaisia kuvia itsestään / jostain tilanteista, minkä takana eivät välttämättä pysty enää seisomaan esim. kymmenen vuoden kuluttua.
Anski
,
Voi kiitos! Mä kävin mun profiilissa ja edelleen "arvioitavana". Mä odotan vielä kuukauden ja sit otan sinne yhteyttä. Kyseessä kuitenkin iso iso summa euroja 😊 Ja kiitos sulle näistä tiedoista. Mukavaa alkanutta viikkoa!
merenhelmi
,
Hei! Jep! Kyllä se raha ihan varmasti sieltä tulee sulle! 😊 Bonusway on kuitenkin kaikin puolin tosi luotettava yritys! Kiitos, samoin sinulle! 😊