uusi takki ja kirppisvinkki

Villakangastakki on ollut minulla etsinnässä jo alkusyksystä saakka, mutta sitä täydellistä ei tuntunut tulevan mistään vastaan... Yhtenä päivänä tässä muutamia viikkoja sitten kuitenkin vihdoin ja viimein onnisti talvitakin suhteen kun pyörähdin nopeasti Kuopion Citypörssi-kirppiksellä. Tykkään tästä kuvissa näkyvästä harmaasta takista jotenkin tosi paljon, se on yllättävän lämpöinen ja istuu nätisti.

Kirppiksistä puheenollen, minulta on kysytty usein Kuopion kirppisvinkkejä... Kuopiossa on monia kirppiksiä, mutta oon todennut Citypörssin parhaimmaksi mikä täältä löytyy. Etenkin siitä syystä tykkään kyseisestä paikasta kun tavara liikkuu niin nopeasti. Vaikka kävisin siellä joka päivä, on uusia myyntipöytiä ja vaatteita aina vastassa. Jotenkin aina yhtä jännittyneenä astuu ovesta sisään kun ikinä ei tiedä, miten hyviä löytöjä on vastassa. Kaikki myyntipöydät on myös käytännössä aina täynnä. Myyntitavaraa siis riittää, enkä oikeastaan ikinä etsi ostettavaa vain itselleni. Siellä on monipuolisesti tavaraa ja vaatteita myynnissä ja olenkin tehnyt mahtavia löytöjä muun muassa isoveljelle, äidille, poikaystävälle, pikkusiskoille jne. Citypörssiin aion muuten laittaa omia vaatteitani taas jossain vaiheessa uudestaan myyntiin (ilmoitan tarkemman ajankohdan täällä blogissani tuonnempana), viime kerralla tavara loppui ennen kuin myyntiaika. Jos mietit siis kirppispöydän laittamista, voin lämmöllä suositella kyseistä paikkaa, siellä kauppa käy.
ankle boots Flexx
pants Mango
coat H&M
bag Louis Vuitton
scarf Marja Kurki
Kuopiossa asuvien lisäksi tämä siis vinkkinä myös muissa kaupungeissa asuville, jotka on suunnittelemassa reissua tänne kauniiseen kaupunkiin. Kuopio on etenkin ihana kesäkaupunki ja kirppiskierros on esimerkiksi sadepäivänä kivaa tekemistä. Tämä kirppis mistä kerroin tässä postauksessa, on ihan keskustassa torin lähellä, kaupungintalon takana. Usein monet isot pöytäkirppikset ja muutkin kirppikset on kaupungin keskustasta monien kilometrien päässä, mutta tämä on kätevästi ihan keskustassa.
Voisin kirjoitella jossain vaiheessa lisää Kuopio-vinkkejä?
Kuvat Vilma Taavitsainen

Tykkää-merkinnät

Kommentit

memmi
memmi,
Entisenä Kuopiolaisena täytyy sanoa että Citypörssi peittoaa Helsingin kirpparit mennen tullen! Luultavasti Helsingistä voi tehdä vähän erilaisempia löytöjä, mutta Kuopiossa Citypörssi on niin kätevän matkan päässä, että saatoin mennä sinne vaan tappamaan aikaa. Helsingissä kaikki kirpparit on jotenkin työlään matkan päässä joten harvemmin tulee käytyä. UFFista ja Fidasta en ole löytänyt mitään.
merenhelmi
merenhelmi,
Anteeksi kovasti kun vastaaminen on näin viivästynyt, tämä oli mennyt vahingossa roskapostiin josta sen pelastin juuri. Itse en ole tainnut käydä Helsingissä missään kirppiksillä, mutta Citypörssiin oon kyllä ollut tyytyväinen! Tosi hyviä löytöjä on tullut tehtyä. Ja tosiaan, samaa on tullut harrastettua, jos on ollut vähän tylsää tai muuten on vaan halunnut opiskelu- tai työhommista taukoa niin on lähtenyt tekemään kirppiskierroksen! 😃 Ja usein juuri niinä kertoina kun "lähtee vaan nopeasti käymään..." onkin sitten tehnyt tosi hyviä löytöjä. Mukavaa illanjatkoa sulle 😊
merenhelmi.indiedays.com
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229