UUSI VUOSI, UUDET TAVOITTEET

Vuosi vaihtui iloisissa tunnelmissa yhden parhaan lapsuudenystäväni seurassa - lasit kuohuvaa, herkullista juustoa ja rentoa olemista. Ihan myöhään illasta jatkoimme äidin kanssa uudenvuoden viettoa saunoen ja poreltaassa istuen, näimme muuten niin hienot raketit puolenyön aikaan ja teimmekin jokaisen upeimman raketin kohdalla pienen, mutta merkittävän lupauksen vuodelle 2014.
Olen pohtinut tällaisen blogikirjoituksen tekemistä jo viikkoja - pientä katsausta omiin uudenvuoden lupauksiin ja toiveisiin. Olen tapani mukaan vähän myöhässä (näköjään myös tämän postauksen kanssa) mutta selityksenä nyt vaikka sellainen, että halusin miettiä tarkkaan mitkä ovat tavoitteeni alkaneelle vuodelle ;) Nyt kuitenkin selitykset sikseen!
Tavoitteet tsemppaavat minua ehkä eniten oikeasti tekemään töitä haaveiden eteen. Ja vuoden vaihtuminen tuntuu jotenkin aina sellaiselta "uudelta alulta" kun on tietynlaista intoa punnita uudelleen tekemiään valintoja ja miettiä tarkkaan mitkä ovat itselleen niitä tärkeitä asioita, joita kohti haluaa lähteä kulkemaan.

Vähän jännittää kirjoittaa tällaista postausta ja paljastaa mitkä ovat ne asiat joita kohti itse pyrin elämässäni tällä hetkellä. Sitten voi hiukan pelätä epäonnistumista, vaikka turha niin on ajatella! Onhan ne pääsykokeet ensi vuonnakin ja pääasia on kuitenkin, että tekee parhaansa niillä tiedoilla ja taidoilla jotka on sisäistänyt (ja opetellut ulkoa) kun pääsykoe on edessä. Opiskelun lisäksi vuoden tavoitteisiin mukaanlukeutuu ravintoon ja liikuntaan liittyviä asioita, sekä matkusteluhaaveita :) Pyrin parhaani mukaan jatkamaan gluteenitonta ruokavaliota ja vähentämään maitotuotteiden käyttöä. Löytämään pikkuhiljaa se juuri minulle parhaiten sopiva ruokavalio ja ottaa enemmän selvää ravintoasioista.

Omia tavoitteita vuodelle 2014 :)

- Hieno blogivuosi.
- Ahkeraa opiskelua, tähtäimenä pääsykoe kesäkuussa.
- Kuntosalilla käyminen osaksi elämää.
- Toiveena paljon matkustelua ja uusia, upeita kokemuksia :)
Onko sinulla jotain tavoitteita, toiveita tai lupauksia tälle alkaneelle vuodelle, saanko udella että mihin ne liittyvät? :)
Blogipostauksen kuvat on otettu minun ja ystäväni Aneten Benidormin lomalta.
Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN / INSTAGRAM @veeramerenhelmi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
,
Oi kiitos sinulle <3 Meen lukemaan tavoitteistasi 😊 Niimpä, olet oikeassa!! 😊
merenhelmi
,
Sinulla on upeita tavoitteita, vau!! 😊 Pitäisi ehkä jatkaa vielä omaakin listaa, heh! 😊 Vaikutat kyllä tosi ahkeralta ja tavoitteesi toteutuvat varmasti 😊

Kivaa päivänjatkoa ja kiitos kommentistasi 😊