Uusia Bareminerals meikkejä

Postailen tässä oikeestaan eilisen juttuja kun nukahdin jo kymmeneltä, niin siirtyi tää juttu nyt tälle aamulle. Äiti oli tehnyt tilauksen Feelunique nettisivulle ja mikäs yllätys eilen ilmestykään! Olin katsomassa telkkarista jotain hömppäsarjaa niin äiti oli hakenut jossain välissä postista paketin: 4 uutta Bareminerals puuteria ja vielä monta kertaa isompia kuin edelliset puuteripurkit. Oli kyllä mukava yllätys :) Onko siellä kukaan muu tilannut Bareminerals meikkejä kun joku on joskus laittanut viestiä, että meinaa ehkä tilata? :) Täytyy vielä kerran sanoa :D että nämä ovat aivan huippu meikkejä. 
Vasemmalta oikealle: Mineral veil irtopuuteri, sekä kolme meikkipurkkia, joilla tehdään meikin pohja. Sävyt ovat light, fair sekä fairly light. (Jokaiselle tuli hintaa 21€) Tuotteet ovat kuitenkin älyttömän riittoisia ja kuvassa olevissa purkeissa on meikkiä  8-9 grammaa. (Edellisissä purkeissa mitä meille tuli esimerkiksi Bareminerals starttipaketin mukana, oli vain 2-3 grammaa meikkiä)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Elpu
,
Voih, mulla vaan kasvaa ja kasvaa himo tilata noita.. Mut en oo siis vieläkään saanu aikaiseksi tilattua ja aattelin myös, et on ehkä parempi käyttää ensin vanhat meikkivoiteet alta pois. Mut kyllä mä varmasti noita vielä joskus kokeilen, niin paljon hyvää oon niistä kuullu, ja kun säkin kerran oot niitä niin paljon kehunut! 😊
Katri,
Oih. Täällähän oli kauniin nuoren naisen tyylikäs blogi. Kiitos vierailusta ja kehuista! Iloista kesää!
www.blogger.com/profile/181121543247140208
merenhelmi,
Elpu:
Jep 😊 kyllähän se kannattaa käyttää aina edelliset loppuun ennenkun ostaa uusia 😊
Joo, kiva kuulla 😊 ja mukavaa iltaa sinulle 😊

Katri:
Voi kiitos 😊 Iloista kesää myös sinulle ja kiitos vierailusta minun blogiini 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Heips! Nämä kaikki kun ovat puuterimaisia meikkeijä, niin eikö meikkivoidetta tarvitse silloin ollenkaan? Vai tuleeko se tuossa aloituspaketissa mukana?
merenhelmi,
Anonyymi:
Moikka! 😊
Bareminerals meikkejä käyttäessä ei tarvitse käyttää erikseen meikkivoidetta. Aloituspaketin mukana tulee Bareminerals meikkipuuteri (esimerkiksi kuvassa fearly light), jota voi käyttää tavallisen meikkivoiteen sijasta. 😊 Eli kun käyttää näitä meikkejä, niin tavallista meikkivoidetta ei tarvitse käyttää.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Kiitos tiedosta 😊 voinkin nyt tilata tuon sitten hyvillä mielin, hyvää illan jatkoa sinulle, ps. ihana blogi <3
merenhelmi,
Anonyymi:
Eipä mitään! 😊<3 Kiva kun kysyit 😊 Kiitoksia paljon, ihana kuulla. Hyvää illan jatkoa sinullekin 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167