Uusia purnukoita

Heippa taas ja kivaa keväistä päivää kaikille! Muistatte varmaan kun kerroin teille Cutrin BIO+ Energen tuotteista jotka sain kokeiluun tässä jo joitakin viikkoja sitten. Kuten oon kirjoittanut aiemminkin niin minulla on ollut hiuspohjan kanssa vähän (tai vähän enemmänkin) ongelmia, mutta vihdoin viimein olen saanut sen huomattavasti parempaan kuntoon. Viime syksynä leikkasin hiuksetkin lähinnä sen takia, koska ne olivat ohentuneet ehkä juuri päänahan ongelmien takia. Niimpä olen tosi, tosi iloinen saadessani tällaisia täsmätuotteita kokeiluun. Viimeksi kerroin teille Cutrin BIO+ Energen sarjan tuotteista, jotka on tarkoitettu hiuspohjan aktivointiin ja hiustenlähdön ehkäisyyn. Energen sarjan tuotteet antavat myös edellytyksiä uusien hiuksien kasvulle.
Sen jälkeen kun tein tämän postauksen sain ihanan ja ystävällisen yhteydenoton, että olisinko ennen Cutrin BIO+ Energen sarjaan siirtymistä halukas kokeilemaan erityisesti kuivalle hiuspohjalle tarkoitettua Cutrin Bio+ Balance sarjaa ja mikä ettei! Käytän siis näitä Balance tuotteita siihen saakka kunnes olen saanut hiuspohjan kuivuuden ihan täysin hoidettua ja sen jälkeen siirryn Energen sarjaan.
Kirjoitan vielä tarkempia arvosteluja näistä tuotteista kun olen käyttänyt vähän pidempään, mutta sen verran voin sanoa muutaman viikon Balance sarjaa käyttäneenä, että hilse on hävinnyt ihan kokonaan ja päänahka tuntuu jo huomattavasti paremmalta. Voisinko olla iloisempi! Suosittelen siis ehdottomasti Cutrin Bio+ Balance sarjaa apuna kuivalle / aralle / kutisevalle päänahalle.
"Cutrin BIO+ DRYNESS RELIEF on kolmivaiheinen hoito-ohjelma kuivalle/herkälle hiuspohjalle. Tuotteiden sisältämät keramidit jälleenrakentavat ihoa, ylläpitävät ihon kosteustasapainoa ja vähentävät ihon ärsytystä. Pohjoisen luonnon koivusokeri (xylitoli) kosteuttaa hiuspohjaa. Tuotteiden mieto, tunnetuista tuoksuallergeeneista vapaa hajuste sopii herkimmillekin käyttäjille."

Aion siis kirjoittaa vielä lisää näistä, sekä Energen, että Balance sarjan tuotteista. Minusta tuntuu, että olen löytänyt uuden lempparin hiustenhoitotuotteiden saralta nimittäin tämän Cutrinin :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anniina
Anniina,
Mullakin on ollut tosi kuiva ja kutiseva päänahka, varsinkin silloin kun olen ollut stressaantunut. Syy on varmasti mun atooppinen iho. Mutta juuri noita tuotteita (paitsi hoitoainetta) mä käytin silloin ja tehos kyllä tosi hyvin! Ja päänahka on ollut sen jälkeen hyvässä kunnossa 😊
merenhelmi
merenhelmi,
Moikka Anniina! Kiva kuulla, että sinullakin nämä ovat toimineet. Voi muuten myös olla, että itsekin stressaan ainakin vähän noita pääsykokeita.. Jos päänahka ei ole sen takia kunnossa :/

Onneksi nämä tuotteet on mun apuna <3 😊 Mukavaa viikonloppua!
merenhelmi.indiedays.com
IP: 82.99.3.229