uusia treenivaatteita ja liikuntapäiväkirjaa

Moikka taas kaikille! Täällä on palattu takaisin arkirytmin pariin... Juhannusviikonloppu oli kokonaisuudessaan todella mukava, vaikka sainkin eilen pienen flunssan, jota yritän tässä parannella. Tänään mun oli tarkoitus käydä tekemässä kuntosalijäsenyys Äänekosken Kuntokeskukseen ja mennä treenaamaan, mutta toivottavasti olisin huomenna jo sen verran terve, että pääsisin takaisin treenien pariin. Mulla on siis edelleen jäsenyys voimassa Kuopion Kuntokeskus Huipussa. Vietän kuitenkin nyt kesällä niin paljon aikaa täällä Keski-Suomessa, joten päätin, että otan jäsenyyden nyt tännekin. Mulla on muutenkin tullut viime aikoina vähän liikaa taukoa painoharjoittelusta, joten nyt alkaa olla korkea aika korjata asia! Uutta intoa treenaamiseen tuo kuitenkin eilen ostamani uusi PhD -merkin jauhe ja nämä uudet treenivaatteet, jotka sain äidiltä yllätyksenä. Kiitos äidille, Niken shortsit ja treenipaita ovat ihan huiput! Oletteko muuten kokeilleet PhD -merkin tuotteita? Ystäväni Anette oli kokeillut tota kuvassa näkyvää jauhetta ja sanoi sen olevan todella hyvää! Odotan innolla :)

Ja multa on kysytty välillä, että miten liikun, niin tässä olisi tältä viikolta liikuntapäiväkirjaa. 
Maanantai: Jooga noin 1h (ohjattu tunti Kuntokeskus Huippu) Tiistai: Lenkki 1 h (reipasta kävelyä)  Keskiviikko: Aamulenkki 1 h (reipasta kävelyä)  Torstai: Lenkki 45 min, syvävenyttely 1 h + putkirullausta Perjantai: Lenkki 45 min + pikakotitreeni 20 minuutti (sisälti punnerruksia, selkälihaksia ja vatsalihaksia) Lauantai: 15 km lenkki metsässä  Sunnuntai: Tosi rauhallinen 45 min lenkki (olin vähän flunssassa)

Tällaiselta näyttää siis mennyt viikko... En oo kauheen tyytyväinen kuluneeseen viikkoon liikunnan osalta, koska kuten näkyy, mukana ei ole ollenkaan kuntosalitreeniä. En mennyt alkuviikosta salille, koska tikit eivät olleet vielä lähteneet. Keskiviikkona lähdin Keski-Suomeen ja minulla ei ole täällä vielä kuntosalijäsenyyttä. Toivottavasti viimeistään huomenna asia kuitenkin korjaantuu ja saan tännekin jäsenyyden! :)
Lenkkeilyä on mukana sen takia niin paljon, koska yksinkertaisesti rakastan luonnossa kävelemisestä ja juoksemista. On hyvä suosia sellaista liikuntaa, mistä aidosti tykkää, jotta liikunnassa pysyy into yllä. Odotankin muuten ihan kauheesti sitä, että pääsisin syksyllä aloittamaan tanssikoulun tunnit. Haluaisin kovasti jatkaa balettia, jazz-tanssia ja nykytanssia (kuten olen tainnutkin mainita pariin otteeseen :D). Mutta nyt tämän kesän aion nauttia lenkkeilystä, pihalla tehdyistä treeneistä, kuntosalin painoharjoittelusta ja järvessä uimisesta... Tilanteen mukaan :)
Ps. Olen tehnyt mun Pinterestiin monia uusia kansioita, ne voi käydä kurkkaamassa täältä!

Kivaa päivää kaikille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Ei tietenkään mitään 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Voi hitto! Pikaista paranemista!! <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167