uusia tuulia

Nyt vihdoin ja viimein pääsen kertomaan teille, että muutan Kuopioon! Olen etsinyt asuntoa jo kesästä saakka, mutta jos kaikki menee hyvin, asun jo kahden viikon kuluttua kyseisessä kaupungissa! Kuopion kauppakorkeakouluun olen tehnyt noin vuoden ajan opintoja avoimen yliopiston kursseina ja poikaystäväni asuu jo Kuopiossa, joten tuntuu luontevalta lähteä kyseiseen kaupunkiin. Tykkään muutenkin Kuopiosta tosi paljon ja olen niin onnellinen nyt! :)
Ompas muuten mukavaa kun on saanut etsiä taas jakut käyttöön. Tummansininen jakku ja punainen huulipuna on aina hyvä valinta. Huulilla minulla on Lumene Wild Rose huulipunaa sävyssä 68 Kukkiva kevät, joka on mielestäni tosi kaunis punainen. Kun huulet on punaiset, voi meikki olla muuten hyvin luonnollinen.
Jackpot jakku , laadukas jakku , bleiseri , Jackpot bleiseri , Jackpot vaatteet , Jackpot tyyli, klassinen tyyli , syksy muoti 2014 , syksy 2014 muotivärit , syksytyyli 2014 , punainen huulipuna , Lumene Wild Rose huulipuna sävy 68 Kukkiva Kevät , Lumene Wild Rose lipstick Spring Time , luonnollinen meikki , punainen huulipuna meikki , punainen huulimeikki , täydellinen punainen huulipuna , huulipuna vinkki , huulipuna vinkkejä , huulipuna syksyyn

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ruusunen
,
Ihanaa kuulla, että on uusia mutta mukavia tuulia ilmassa! 😊 Itse en ole koskaan Kuopiossa käynyt, mutta kuulostaa tosi mukavalta. <3 Kaunis kuva sinusta myös. 😊
PlusMimmi,
Nyt oon kyllä kade, mulla on krooninen Kuopio-ikävä! 😊

Koti on todellakin siellä missä Puijon torni näkkyy!
plusmimmi.bellablogit.fi/
kh
,
Ooi ihanaa, onnea teille:) <3 Mullakin poikaystävä opiskelee ja asuu Kuopiossa, kun taas itse opiskelen ja asun Kotkasssa.. mutta toivonmukaan jos kaikki menee hyvin niin tammikuussa pääsen opiskelemaan Kuopioon ja asutaan saman katon alla:')
jeni
,
Varmasti ihanaa kun pääsette kesän erossa olon jälkeen muuttamaan poikaystävän kanssa yhteen:) olen blogiasi lukenut jo yli vuoden mutta en ole koskaan kommentoinut mutta nyt haluan toivottaa kaikkea hyvää kuopioon sinulle ja poikaystävällesi! Vaikutat todella ihanalle ihmiselle:)
Maria,
Kivaa! Kuopio on kiva kaupunki 😊
www.alittlestylebook.blogspot.com
Pauliina
,
Minäkin olen asunut n.100 km päästä Kuopiosta ja olen tosiaan shoppaillutkin siellä! Onnea uuteen kaupunkiin ja opiskeluihin, itsekin opiskelen kauppatieteitä! Mahtava ala:)
T. Toinen Pauliina
Nefer
,
Tervetuloa Kuopioon! Tulet varmasti pääsemään ensi keväänä sisään, harmillisen vähästä jäi tänä vuonna kiinni. On varmasti mukava päästä tutustumaan tulevaan opiskelukaupunkiin jo etukäteen, ja muuttaa taas poikaystävän kanssa saman katon alle.

Luin blogiasi aika tiiviisti keväällä, mutten tullut kommentoineeksi. Minullakin oli pääsykokeet ja ensimmäiseen vaihtoehtooni en päässyt, jokunen piste jäi uupumaan. Toiseen vaihtoehtoon pääsin varasijalta, vaikken uskonut enää mahdollisuuksiini. Toivoin, että myös sinä olisit päässyt varasijalta sisään! Olisit opiskelupaikan ansainnut.

Mukavaa viikonloppua!
Heidi
,
Kuopio on aivan ihana kaupunki! 😊 opiskelen itse tällä hetkellä Jyväskylässä, mutta Kuopio on edelleen mun koti. Käyn täällä tosi usein,koska käyn opintojen ohella töissä Kuopiossa ja vanhemmat+sisarukset asuu täällä edelleen. Se ero jyväskyläläisiin verrattuna on mun mielestä se, et Kuopiossa ollaan vielä ystävällisempiä. Tai sit mulle on sattunut kaikki ihanat ihmiset vastaan 😉 urheilumahdollisuuksiakin on monia - pururadat, metsäpolut, Puijo ja talvisin on ihana hiihtää Kallavedellä. En voi muuta kun vaan toivottaa lämpimästi tervetulleeksi teidät molemmat tänne Savon sydämeen! Toivottavasti viihdyt yhtä hyvin kun mitä minä oon viihtynyt 😊! Ps. Savon murre tarttuu tosi noppeesti 😉
emma
,
Heii!

Onnea muuttoon, tää on ihana kaupunki! Lenkkimaastoja löytyy joka lähtöön ja vettä on kaikkialla. Itse olen viettänyt täällä paljon aikaa lapsesta saakka kunnes pari vuotta sitten lukiosta päästyäni muutin tänne. Tuun moikkaa jos törmätään! 😊
noora
,
Itekin Kuopion kauppiksessa opiskelen niin tervetuloa! 😊