uusia tuulia!

Tammikuussa terveellisemmän elämän, englanninkielisten kurssien ja voimaharjoittelun aloittaminen eivät olleet alkuvuoden ainoita muutoksia...
Ajattelin tulla nyt kertomaan teille, että pitkän pohdinnan jälkeen olen päättänyt ryhtyä itsenäiseksi bloggaajaksi! Perustan siis omat nettisivut ja blogini muuttaa jo ensi viikon aikana! Kerron osoitteesta tarkemmin lähempänä muuttoa.

Olen nyt lähemmäksi puolentoista vuoden ajan ollut mukana blogiportaalissa ja kokemus on ollut antoisa. Haluan koko sydämestäni kiittää koko Indiedaysin porukkaa yhteisestä ajasta. Olen muun muassa saanut ainutlaatuisia mahdollisuuksia ja tehnyt hienoja kampanjoita omien lempimerkkieni kanssa, oppinut paljon uutta ja kehittynyt bloggaajana. Nyt on kuitenkin aika hypätä uuteen vaiheeseen.

Toivon tietenkin, että te lukijat siirrytte kanssani uuteen osoitteeseen ja sen mukanaan tuomiin seikkailuihin! Minulla on paljon suunnitelmia uutta blogialkua ajatellen.

Tämä on suuri muutos, mutta jos ei uskalla kääntää elämässä sivua, ei voi koskaan tietää mitä edessä odottaa.

Ainakin viikonlopun postaukset päivittyvät vielä täällä Indiedaysin puolella. Ensi viikolla julkaisen ensimmäiset jutut omille nettisivuilleni :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

mipsukka,
Onnea myös uusille sivuille! Varmasti niistäkin tulee hienot. 😊
katsehorisontissa.blogspot.ca/
Ruusunen
,
Onnittelut! <3 Onpas hienoa ja innolla odotan uusia sivujasi. 😊
merenhelmi,
Hei!

Ei ole käynyt. Tein itse päätöksen itsenäiseksi bloggaajaksi siirtymisestä. 😊
merenhelmi.indiedays.com
Ode
,
Hei!

Blogistasi huomaa kiireesi. Se on harmillista. Melkein joka viikko pyydät anteeksi ettet ole ehtinyt joko kirjoittaa tai sitten vastailla kommentteihin. Toivottavasti itsenäiseksi bloggaajaksi siirtyminen kannattaa myös taloudellisesti. Viime aikaiset (viimeinen kuukausi ehkäpä?) ovat olleet hyviä. Sitä ennen oli pitkä notkahdusjakso postausten tasossa. Valitettavasti, sillä pidän blogistasi. Pidäthän huolta omasta jaksamisestasi.

Varmasti hassu kommentti. Pahalla en tätä halunnut kuitenkaan tuoda esille. Itse kuitenkin lukijana halusin antaa palautetta siitä, että blogin taso on välilä melkoisen heikko ja sitten taas toisinaan hyvä. Kaipaisin itse ainakin tasapainoa postausten tasoon. Hyvää kevään odotusta ja uusia tuulia! 😊
merenhelmi,
Kiitos halauksen kera Pauliina 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Kiitos ihanasta kommentistasi 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Tiina Eliisa,
Lämpimät onnittelut Veera <3
www.blogger.com/profile/035660921224438758
Anonyymi
,
Hei veera,
Oletko menossa opistopäiville alkioon maaliskuussa?
merenhelmi,
Moikka! Itseasiassa en osaa sanoa vielä! 😊 Täytyy katsoa vähän lähempänä 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167