uutta hiuksille

Kävin viime perjantaina apteekissa ennen kuin suuntasin perheeni luokse viikonlopun viettoon. Kävin ostamassa kuivalle päänahalle tarkoitetun shampoon ja hoitoaineen Decubal merkiltä. Shampookassi kädessä kotiin saapuessani huomasin, että huoneeni pöydällä odottelikin minulle blogin kautta saapunut Cutrin paketti! Nyt on shampoota kerrakseen :) Suurkiitos ihanasta yllätyksestä, lähden innolla kokeilemaan myös Cutrin BIO+ Energen shampoota ja hoitoainetta, sekä virkistävää hiuspohjaan jätettävää seerumia.
Kuten olen täällä blogissa tainnutkin mainita niin minulla on ollut hyvin kuiva päänahka viime aikoina ja olen koittanut hoitaa sitä mm. savihoidon avulla, josta postaus odotteleekin luonnoksissa.. Tuntuu, että hiuksia on jälleen lähtenyt normaalia enemmän varmaan juuri näiden viime aikaisten hiuspohjan ongelmieni takia.
Niimpä olin tosi iloinen huomatassani, että Suomalainen Cutrin BIO+ on juuri hiuspohjan ongelmiin erikoistunut hiustenhoitosarja.
Sain kokeiltavaksi tämän Cutrin BIO+ Energen - hoitosarjan. Se on erityisesti naisten hiuksille ja hiuspohjalle kehitetty vahvistava hoitosarja, joka auttaa ehkäisemään hiustenlähtöä ja antaa edellytyksiä uusien hiuksien kasvulle. Hoitosarja sisältää kuutta hiusten kasvun ja hyvinvoinnin kannalta tärkeää vitamiinia, kuten biotiinia. Cutrin BIO+ tuotteiden luvataan tarjoavan myös ratkaisun kaikkiin hiuspohjan häiriöihin.
Tämä tyttö lähtee innolla kokeilemaan näitä tuotteita, koska hiuspohjan hyvinvointi on kauniiden ja terveiden hiuksien edellytys :)

Tykkää-merkinnät