uutta Insjö merkiltä

Heippa kaikille ja kaunista sunnuntaipäivää! Kirjoitan myöhemmin viikonlopun kuulumisia, mutta ennen sitä ajattelin näyttää teille kuvat uusista pussukoistani, jotka sain Insjö-merkiltä. Eikö olekin ihanan pirtsakan sävyiset? Itse olen tosi tyytyväinen näihin. Tällaiset ovat olleet pitkään hankintalistalla ja on mukavaa kun näitä on nyt kaksi.
En saanut kuviin vangittua keltaista ihan sen sävyisenä kuin se todellisuussa on, mutta luonnossa tämä keltainen näyttää todella kauniilta. Muihin sävyihin voit tutustua lisää Insjö nettisivuilla täältä.
Pussukoista löytyy monta erikokoista lokeroa. On hygieenisempää kun meikit ja meikkisiveltimet eivät pyöri keskenään vaan ovat kaikki siistissä järjestyksessä, omissa lokeroissaan. Nämä sopivat hyvin moneen muuhunkin käyttöön jos tarvitsee pussukkaa tärkeille tavaroille, kuten kameralle.
Pussukat tuntuvat laadukkailta ja kestävät varmasti todella pitkään käytössä.
Valitsin nämä kahdessa eri koossa. Ensi viikolla alan pakkaamaan lomamatkaa varten ja pienempi näistä menee matkalle lähtiessä kätevästi meikkipussina, isompaan pakkaan mukaan hiusten- ja ihonhoitotuotteet.
Kotona ollessani pidän isompaa meikkipussina, sillä sinne mahtuu enemmän kosmetiikkatuotteita (pienempään pussukkaan mahtuisi ne tuotteet, joita oikeasti tarvitsee arkena). Minulla on kuitenkin tapana pitää meikkipussissani vähän enemmän tuotteita, joten isompi pussukka on omaan käyttööni parempi vaihtoehto.
Nämä on helppo pestä harjalla lavuaarin alla. Vaikka pesulapussa suositellaan käsinpesua, oli äiti oli sitä mieltä, että kestävät hyvin hellän konepesunkin (ilman linkouksia).
Meikkien lisäksi pussukka toimii todella hyvin minulla myös "kameralaukkuna". Kamera pyörii usein laukkuni pohjalla, mutta tällaisen pussukan sisällä se on kätevästi suojassa. Muistikortit, objektiivit ja vastavalosuoja pysyvät tallessa lokeroissa.
Myös ystäväni Anette ihastui näihin kun tuli eilen käymään. Lupasinkin laittaa hänelle tilaukseen syntymäpäivälahjaksi samanlaisen setin. Anette tykästyi erityisesti ihanaan keltaiseen sävyyn ja sanoi haluavansa tällaiset, etenkin kun pussukoista löytyy lukuisia pikkutaskuja/-lokeroita.
Nämä pussukat löytyvät Insjö.com nettisivuilta täältä ja täältä.
Koodilla VEERA saat ilmaiset postikulut jos tilaat Insjö-nettikaupasta. Koodi on voimassa lokakuun loppuun saakka.
Kiitos Insjö kivoista pussukoista, nämä jäävät käyttöön! :)
Kuvissa näkyvät tuotteet on saatu tuotenäytteiksi Insjöltä.
Lumene kosmetiikkatuotteet on saatu testikäyttöön Lumenelta.
Tommy Hilfiger hajuvesi on saatu testikäyttöön.

Insjö , Insjö sisälaukut , Insjö laukut , Insjö tilaaminen , Insjö meikkipussi , Insjö laukku , Insjö nettikauppa , Insjö laukku kuvia , Insjö laukut kuvia , Insjö sisälaukku , Insjö pussi , Insjö pussukka , Insjö meikkipussukka , Insjö meikkipussi , Insjö pussukka meikeille , Insjö toilettilaukku , kaunis toilettilaukku , Insjö-merkki kokemuksia , Insjö-merkki

Tykkää-merkinnät

Kommentit

India
,
Mitä tekisit jos joutuisit yllättäen onnettomuuteen ja pyörätuoliin?
Julia
,
Aivan ihana ja raikkaan värinen pussukka! 😊 pitää itekki tollane hankkia:)
Hippi
,
Mitä tekisit jos sanoisin, että kysymyksesi (pussukkapostaukseen!!) ilman mitään pohjustusta oli totaalisen typerä?
Ninni
,
Minä sanoisin, että provosointi kysyjällä onnistunut...