Uutta Massimo Dutilta

Ehkä lomakuvista huomasittekin, että Espanjan Massimo Dutista tarttui jotain mukaan. Massimo Dutti on yksi lempivaatemerkeistäni: vaatteet ovat laadukkaan oloisia, kestävät pitkään käytössä, ihanan huolitellusti tehtyjä, kohtuuhintaisia, sekä klassisen ja tyylikkään näköisiä. Sitä ihmettelen muuten suuresti, miten Suomeen tämä liike ei ole vieläkään rantautunut! Myös miesten vaatteet ovat hyvännäköisiä, niistä suloisista lastenvaatteista puhumattakaan..
Tällä kertaa hankintalistallani olivat mustat farkut ja ne onnekseni löysin Massimo Dutilta. Olen ollut tosi tyytyväinen kyseisen merkin farkkuihin ja nämä mustat ovat ihan ykköset, niin hyvät jalassa ja huolitellusti tehdyt. Ne on vähän paksumpaa kangasta, mutta antavat kuitenkin periksi ja joustavat juuri sopivasti (housuissa on jonkin verran elastaania). Tykkään kovasti myös korkeasta vyötäröstä. Kun housut nousevat vähän korkeammalle, ne eivät kiristä ja purista pienestä mahapömpötyksestä huolimatta. ;)
Valkoinen paita ei ollut ihan se kaikista tarpeellisin hankinta tähän aikaan vuodesta, mutta tulee ensi kesänä kovaan käyttöön. Valkoisia istuvia, nätisti tehtyjä paitoja kun tarvitsee aina. Toi beige neule taas sulatti ihan täysin sydämeni.. Ostin viime kesänä samanlaisen poikaystävälleni tuliaiseksi (mutta harmaana) ja se on edelleenkin kuin uusi, vaikka kyseessä taitaa olla Ollin yksi lempipaidoista. Materiaaleina ovat silkki ja puuvilla, joten on myös tosi mukavan tuntuinen päällä. En malta odottaa, että pääsen istuskelemaan se päällä kirjastoon opiskeluiden merkeissä. Hintakaan ei ollut neuleelle paha (39,90€). Olisi ehkä pitänyt hankkia paita vielä toisessakin sävyssä, mutta kyllä tällä yhdelläkin pääsee jo pitkälle. Tässähän alkaa jo innostumaan syksystä, vaikka viileämmistä ilmoista huolimatta olen vielä ihan täysin kesätunnelmissa.. :)
Oletteko te tehneet jo vaateostoksia syksyä ajatellen?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Maija
,
Moikka 😊 Oisko mahdollista saada susta asukuvaa tuo kyseinen neule päällä? 😊
merenhelmi,
Moikka! Toki! 😊 Kun palailen takaisin Suomeen niin tämä neule näkyy varmasti monissa asukuvissa. Mukavaa illanjatkoa 😊
merenhelmi.indiedays.com