uutta meikkipussissa

Tässä olisi pitkästä aikaa kosmetiikkapostausta! Olen nimittäin löytänyt uuden lempparin meikkipussukkaani. Mä oon harvoin käyttänyt pohjustusvoiteita meikkipohjan tekemisessä kun olen ajatellut niiden olevan vähän "turhia", mutta nyt olen aivan eri mieltä asiasta. Kokeilin nimittäin ensimmäistä kertaa tiistaina (kurkkaa tänne postaukseen) L'Oréalin markkoinoille tuomaa Nude Magique Blur cream meikinpohjustusvoidetta ja tykästyin tuotteeseen tosi paljon. Sitä voi käyttää joko yksinään tai meikin alla.
Kasvojeni ihon sävy ei ole tasainen ja peittävyyttä tarvitsee niin maksaläiskät kuin tummat silmänalusetkin. Tämän Blur-voiteeen koostumus on kevyt ja se antaa hienovaraisen peittävyyden. Tuote tasoittaa myös ihon epätasaisuuksia, sekä häivyttää ihohuokosia ja juonteita. Itse en oikein voi käyttää tätä yksinään, koska tarvitsen vahvempaa peittävyyttä mm. tummiin silmänalusiin, mutta pohjustusvoiteena tämä toimii minulla loistavasti.
Loreal Nude Magique Blur cream meikinpohjustusvoide , Loreal meikki , hyvä pohjustusvoide , täydellinen meikkipohja , meikinpohjustusvoide arvostelu
Loreal Nude Magique Blur cream meikinpohjustusvoide arvostelu , meikinpohjustusvoide ihohuokoset , meikinpohjustusvoide kokemuksia
Meikki levittyy pohjustusvoiteen päälle ihanan pehmeästi ja tasaisesti. Sain kokonaisuudessaan meikistä jotenkin kivan raikkaan, heleän ja siistin näköisen käyttämällä meikin alla tätä L'Oréal Nude Magique Blur cream meikinpohjustusvoidetta. Oletteko te kokeilleet tätä uutuustuotetta?

Tykkää-merkinnät

Kommentit