Vaaralliset viljat

Haluan toivottaa teille ihanaa, aurinkoista ja onnellista aamua
Olen aivan pian lähdössä sinne vatsatähystykseen ja ajatukset vähän harhailevat. Tiedän, että se on pian ohite ja keliakia voidaan mahdollisesti poissulkea. Katsotaan mitä tulokset kertovat.. Olen kuitenkin huomannut, että ainakin viljojen yliherkkyys minulla aivan varmasti on. Tällä viikolla minun on ollut pakko syödä viljoja  (ennen sitä vatsatähystystä) ja vointi on ollut todella huono koko viikon ajan. Väsymystä, voimattomuutta, huonoa oloa, mahakipuja, turvotusta... Niimpä - kävi miten kävi - alan varmasti tästä lähtien syömään gluteenitonta ruokaa. Lukekaa muuten pikkusiskoni mahtava blogikirjoitus: Gluteenittoman ruuan aikaansaannoksia. Kun pääsen kotiin perheen luokse, etsin äidin kirjahyllystä käsiini kirjan nimeltä: Vaaralliset viljat - James & Ron Braly & Hoggan.

Onko tämä Vaaralliset viljat -kirja teille tuttu?

Niimpä luvassa on varmasti jossain määrin blogikirjoituksia terveydestä, liikunnasta ja ruokavaliostani. Muutaman viikon päästä monet kokeet ovat ohite, jonka jälkeen voin suunnata kaiken energiani oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantamiseen, ja blogin tekemiseen. Sellaista on luvassa minun elämässäni.  Talvi ja kevät on ollut terveyden kannalta vähän ylä- ja alamäkeä, joten odotan kuin kuuta nousevaa, että pääsen puolen vuoden tauon jälkeen liikkumaan ihan tosissani. Liikunta on aina ollut niin merkittävä ja tärkeä osa elämääni. 
Kaunista päivää kaikille! Kun pääsen pois lääkäristä, lähden viettämään oman pienen, onnellisen hetken kahvilassa. On välillä ihanaa olla omissa ajatuksissa, istuskella kahvilassa ja nauttia elämästä.


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
On ihanaa kuulla kokemuksistasi ja olen varma että kaikki selviää ja ettei se ole mitään vakavaa <3

Itselläni on ollut myös rankka puoli vuotta takana, olo on ollut tosi voimaton enkä jaksa liikkua yhtään. Rakastan liikuntaa ja nyt vielä enemmän kun en sitä voi tehdä. Hassu juttu 😃 Minulla on otettu jos jonkinnäköistä verikoetta ym. ja nyt epäillään keliakiaa. Toivon, että vastaus löytyisi siitä, olisi niin helppotavaa, kun on kerennyt jo miettimään vaikka mitä kauheuksia..

Voimia vielä sinulle ja mieti sitä tunnetta kun olet taas terve ja jaksat tehdä kaikkea mitä ikinä vain haluat! <3<3
merenhelmi,
Jos on keliakia, nimenomaan tulee vaihtaa gluteenittomaan ruokavalioon.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Miramekko
IP: 82.99.3.229