Vaaralliset viljat

Haluan toivottaa teille ihanaa, aurinkoista ja onnellista aamua
Olen aivan pian lähdössä sinne vatsatähystykseen ja ajatukset vähän harhailevat. Tiedän, että se on pian ohite ja keliakia voidaan mahdollisesti poissulkea. Katsotaan mitä tulokset kertovat.. Olen kuitenkin huomannut, että ainakin viljojen yliherkkyys minulla aivan varmasti on. Tällä viikolla minun on ollut pakko syödä viljoja  (ennen sitä vatsatähystystä) ja vointi on ollut todella huono koko viikon ajan. Väsymystä, voimattomuutta, huonoa oloa, mahakipuja, turvotusta... Niimpä - kävi miten kävi - alan varmasti tästä lähtien syömään gluteenitonta ruokaa. Lukekaa muuten pikkusiskoni mahtava blogikirjoitus: Gluteenittoman ruuan aikaansaannoksia. Kun pääsen kotiin perheen luokse, etsin äidin kirjahyllystä käsiini kirjan nimeltä: Vaaralliset viljat - James & Ron Braly & Hoggan.

Onko tämä Vaaralliset viljat -kirja teille tuttu?

Niimpä luvassa on varmasti jossain määrin blogikirjoituksia terveydestä, liikunnasta ja ruokavaliostani. Muutaman viikon päästä monet kokeet ovat ohite, jonka jälkeen voin suunnata kaiken energiani oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantamiseen, ja blogin tekemiseen. Sellaista on luvassa minun elämässäni.  Talvi ja kevät on ollut terveyden kannalta vähän ylä- ja alamäkeä, joten odotan kuin kuuta nousevaa, että pääsen puolen vuoden tauon jälkeen liikkumaan ihan tosissani. Liikunta on aina ollut niin merkittävä ja tärkeä osa elämääni. 
Kaunista päivää kaikille! Kun pääsen pois lääkäristä, lähden viettämään oman pienen, onnellisen hetken kahvilassa. On välillä ihanaa olla omissa ajatuksissa, istuskella kahvilassa ja nauttia elämästä.


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Miramekko,
Välillä on ihana pysähtyä johonkin kahvilaan vain katsomaan elämää 😊 <3

Toivotaan, että kokeet menevät hyvin ja selviää viimein mikä sulla on!
www.blogger.com/profile/113411279703970758
Elisabete,
Kaikki menee hyvin, voimia! <3
www.blogger.com/profile/015328202743903198
Anonyymi
,
Olen lukenut kirjan ja suomalaiset viljat kauraa lukuunottamatta jääneet pois ruokavaliostani. Tulos on huomattava! Voin kokonaisvaltaisesti todella hyvin. Tietysti myös muut asiat vaikuttavat.
Alison,
Toivottavasti tähystys menee hyvin etkä jännitä turhaan 😊 Rakastan lukea sun blogia kun olet niin mahtavan positiivinen ihminen ja blogiisi voi eläytyä kunnolla sekä kerrot itsestäsi niin paljon ♥
www.blogger.com/profile/125150599149799887
merenhelmi,
Kiitos kaunokainen! 😊<3 Onneksi se meni aika nopeasti ohite, vaikka olikin elämäni kauhein kokemus. Ihanaa iltaa<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Ei harmittanut. Itseasiassa en edes halunnut ketään:) Halusin olla yksin ja halusin oppia rakastamaan ensi itseäni, ennen kuin toivoin ketään vierelleni. Halusin koko lukio ajan käydä töissä ja tehdä niin paljon omia asioita, ettei minulle olisi edes jäänyt aikaa seurusteluun. Ei ole mikään kiire. Olen tyytyväinen, etten ole seurustellut, ennen kuin vasta nyt 19 vuotiaana. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Laapa,
Minä olen myös jättänyt leivän ja pullan syönnin .. Gluteeniton ruoka ei kokonaan poistanut oireita, nykyisin välttelen kokonaan tuoretta leipää ja pullaa, syön viljat näkkärinä ja leseinä ym joita vatsani kyllä sietää. Minulle tehtiin myös tähystys eikä keliakiaa ollut! Mutta gluteeniyliherkkyys sitten mahdollisesti tai ihan vain joku tuntematon syy.. Pääasia että nyt voin hyvin ja voin kyllä suositella näitä muutoksia jos selvästi viljoista oireita saat vaikkei todettaisikaan keliakiaa!
www.blogger.com/profile/047311421773552911
Anonyymi
,
Tiesithän, että lääkärit eivät missään nimessä suosittele vaihtamaan gluteenittomaan ruokavalioon, jos sinulla ei ole keliakiaa.
Anonyymi
,
On ihanaa kuulla kokemuksistasi ja olen varma että kaikki selviää ja ettei se ole mitään vakavaa <3

Itselläni on ollut myös rankka puoli vuotta takana, olo on ollut tosi voimaton enkä jaksa liikkua yhtään. Rakastan liikuntaa ja nyt vielä enemmän kun en sitä voi tehdä. Hassu juttu 😃 Minulla on otettu jos jonkinnäköistä verikoetta ym. ja nyt epäillään keliakiaa. Toivon, että vastaus löytyisi siitä, olisi niin helppotavaa, kun on kerennyt jo miettimään vaikka mitä kauheuksia..

Voimia vielä sinulle ja mieti sitä tunnetta kun olet taas terve ja jaksat tehdä kaikkea mitä ikinä vain haluat! <3<3
merenhelmi,
Jos on keliakia, nimenomaan tulee vaihtaa gluteenittomaan ruokavalioon.
www.blogger.com/profile/015246971550904167