Vagabondin kaunokaiset!

Sain hienon mahdollisuuden päästä mukaan Indiedaysin ja Vagabondin kampanjaan jossa valitsin kuvattavaksi kolmet upeat kengät tämän syksyn ja talven mallistoista. Näiden kaunokaisten ympärille loihdin kolme omantyylistä syksyistä asukokonaisuutta, joissa halusin säilyttää yhtenäisen, klassisen, sekä yksinkertaisen linjan, käyttämällä jokaisessa asussa mustia housuja, sekä Alma laukkuani. Innostuin kampanjasta hurjan paljon, sillä kyseinen merkki on pysynyt kenkien suhteen lempparina ja vuodesta toiseen. Vagabondilta (tykkää Vagabondista facebookissa täällä!) löytyykin monipuolinen valikoima tyylikkäitä, laadukkaita ja upeita nahkakenkiä.

Kampanjaa varten poikkesin Vagabondin Espoon toimistolla ja valitsin tämän syksyn ja talven mallistoista seuraavat yksilöt!
1. Vagabond mustat maiharit
Nämä voisin haluta itselleni vaikka samantien! Olen etsinyt tällaisia täydellisiä mustia maihareita ties kuinka pitkään... Tämä Elba malli on kivan siro ja kengät ovat todella laadukkaat, sekä tuntuvat jalassa aivan ihanilta. Näillä olisi mukava tepastella kaupungilla, koulussa.. Joten olisivat myös hyvin käytännölliset, aivan parhaat arkikengät!
2.Vagabond matalakantaiset nilkkurit
Tällaisia matalakantaisia nilkkureita olen himoinnut jo pitkään! Mielestäni näiden malli ja väri ovat todella upeita! Kengät ovat tällaiselle mukavuudenhaluiselle tyttöselle kuin unelmien täyttymys, niin hyväntuntuiset ovat jalassa. Sirot Cary nilkkurit voi vielä yhdistää niin hameen kuin housujenkin kanssa, joten ovat kaikenlisäksi hyvin käytännölliset.
3. Vagabond nilkkurit tolppakorolla
Syksy on ehdottomasti nilkkurien aikaa! Olen käyttänyt Vagabondin nilkkureita jo vuodesta toiseen, niin ovat mieleeni! Niimpä valitsin kuvissa näkyvät Marion nilkkurit kivalla tolppakorolla, jotka olisivat arkeen aivan täydelliset! Näissä kengissä on sitä jotain, näyttävät mielestäni niin tyylikkäiltä ja loistavasti syksyyn sopivilta!
Mielestäni syksyyn sopii vallan kauniisti niin ruskean ja beigen sävyt, viininpunaista ja khakinvihreää unohtamatta! Mustaa tykkään myös käyttää aika paljon vuodenajasta riippumatta.. Se näyttää aina klassiselta ja hyvältä. Tällä kertaa pysyttelin kaikissa asuissa hyvin syksyisessä värimaailmassa...Mitäs sanotte asuista ja kengistä? Itse meinaan ehdottomasti hankkia mustat maiharit!
PS! Nyt sinulla on loistava tilaisuus osallistua Vagabondin mahtavaan kilpailuun, jossa voit voittaa 100€ arvoisen lahjakortin Vagabondille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
,
Voi kiitos paljon sinulle Raparpari, kiva kun piristät minua niin usein kommenteillasi! 😊 <3

Itsekin tykkään todella paljon noista mustista maihareista, ne haluaisin kotiuttaa itselleni vaikka saman tien <3 Niimpä, etenkin arkena on kyllä helpompaa kävellä ainakin pitkiä matkoja matalilla koroilla.

Ja kiitos!! 😊 Mielestäni toi huivi on ihana. Itseasiassa se on lainassa ystävältäni Anetelta. Mutta olen ajatellut, että itse hankkisin melkein samanlaisen huivin, tollaisen mustaharmaan LV:eeltä. Jotenkin tykkään niin kovasti mustan asun ja mustaharmaan huivin yhdistelmästä.

Niimpä 😊 Olen kyllä tosi iloinen, että olen saanut upean mahdollisuuden päästä mukaan tällaisiin yhteistöihin! 😊
merenhelmi
,
Niimpä! <3 Sanos muuta! 😊 Ne ovat ihanat ! 😊
merenhelmi
,
Kiitos ihanus <3 😊
merenhelmi
,
Hei Dahlia!! Aamuni piristyi todella paljon kun huomasin kommentin sinulta!! <3 Oot niin herttainen kyllä! 😊 Ihana lukijani.

Niimpä, samoilla linjoilla oon kanssasi 😊 Käytännöllisyys on niitä ykkösasioista! 😊
Krista
,
Oi miten ihania kenkiä kaikki <3 ja kaunis sinä! <3
Eniten omaan mieleeni ovat viimeiset tolppakorolliset nilkkurit. Tuovat sopivasti lisäpituutta tähän 155cm mittaiseen runkoon 😃 mutta noilla jaksaa kuitenkin kävellä! Pari viikkoa sitten itseasiassa kotiutin lähes samat kengät Vagabondilta, mutta mustaa nahkaa 😊 pohdin silloin myös juuri noita esittelemiäsi konjakinruskeita kenkiä mutta mustat vei voiton tälläkertaa 😉

Aivan mahtavaa syksyä sinulle ja lukuintoa!!<3 Samassa tilanteessa ollaan kun minäkin tähtään täm��n vuoden lääkiksen pääsykokeisiin 😊
Ruusunen
,
Upeita asukokonaisuuksia (ja kenkiä!). Aina niin tyylikäs. 😊
Sussu,
Mulla ei nää sun kuvat näy oikein kunnolla täällä. Näkyy puoliksi tai ei ollenkaan. Jotkut on sellasta vihreää palkkia vaan. Tän takii ei oo kauheesti innostanut lukea sun blogia indiedaysiin siirtymisen jälkeen :/ Harmillista, koska en tiedä mistä se johtuu. Ilmeisesti muilla toimii normaalisti.
www.sussu-bow.blogspot.fi
merenhelmi
,
Mitä ihmettä!?? :/:O

En ole keneltäkään muulta kuullut samaa. Nimittäin kaikilla käyttämilläni koneilla kuvat näkyvät normaalisti, enkä ole keneltäkään muulta saanut samanlaista palautetta. Onko sama ongelma muidenkin blogien kanssa, vai pelkästään minun blogini kanssa? 😊

Laitan tästä heti viestiä eteenpäin ja yritämme selvittää mistä tämä ongelma johtuu! Kiitos kun tulit kertomaan tästä asiasta 😊

Kiitos<3
merenhelmi
,
Voi kiitos todella paljon! 😊 <3
merenhelmi
,
Hei Krista ! 😊

Kiva kun laitoit kommenttia minulle ja kiitos kehuista<3 Niimpä, noi tolppakorot ovat kyllä siitä tosi hyvät, että niillä saa kivasti pituutta ja ovat vielä tosi mukavat jalassa. Niillä voi myös kävellä pidempiäkin matkoja 😊 Mustat ovat kyllä käytännölliset! Itsekin mietin pitkään, että otanko kuvauskengiksi mustat vai ruskeat.. 😊 molemmat niin kauniita! 😊

Tsemppiä sinullekin lukemiseen ja paljon energiaa tähän syksyyn ! <3 <3