Vähän jännittää!

Heipat kaikille täältä kouluhommien keskeltä! Täällä viettelen poikaystäväni kanssa viikkoa tenttiin lukemalla ja muita kouluhommia tehden.. Viikon päästä on tosiaan ensimmäinen (avoimen) yliopisto-opintojen tentti johtamisesta, eikä onneksi stressaa tämän enempää.. Kunhan ensimmäisestä selviää ja saa hiukan sellaista käsitystä, että minkälaisia tentit ylipäätään ovat, on seuraavaan jo astetta helpompi valmistautua :)
Koulupäivän jälkeen poikaystäväni kuvasi koulupäivän vaatetusta.. Olen hyvin mukavuudenhaluinen pukeutuessani kouluun ja usein käytänkin villapaitoja, neuleita tai kauluspaitoja, sellaisia vaatteita joissa on hyvä istua päivät kirjastolla ja luennoilla. Tällainen kokonaisuus päätyi päälleni aamun kiireessä..
Kauluspaita Lacoste / farkut Zara / kello Boss / laukku Lv / ylipolvensaappaat (suomalaiset Janita retrosaappaat)
Ps. Olli ei näy pistävän vastaan valokuvaamista.. Niimpä ajattelin kysäistä teiltä, haluaisitteko useamminkin näitä koulupäivän asuja reaaliajassa päivitettynä?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
,
OIh kiitos <3<3:) Paljon haleja ja kiitos ihanista sanoistasi 😊
merenhelmi
,
Kiitos sinulle kaunis ja ihana Elisabete ♡ 😊
merenhelmi
,
Moikka Elisa 😊

Ollista kuvia löytyy mm. nästä postauksista:

http://veeramerenhelmi.blogspot.fi/2013/06/mahtava-sunnuntai.html?m=1

http://merenhelmi.indiedays.com/2013/06/05/loma-palmassa/

http://merenhelmi.indiedays.com/2013/10/01/vastaan-kysymyksiin-osa1/

Mutta tulen varmasti laittamaan kuvia Ollista jatkossakin 😊 <3

Ja heh!!;D Veera viettelijä... 😊

Mukavat illanjatkot Elisa<3
merenhelmi
,
Jep! 😊 Kiitos ideasta, sellainen postaus on ollut mielessä jo jonkin tovin.. 😊

Rauhallista iltaa <3
merenhelmi
,
Mukavaa että kommentoit:)
merenhelmi
,
Heippa 😊<3


Itseasiassa sellainen postaus on tulossa, kunhan Olli kerkeää vastata kysymyksiin 😊 Tai olen aikaisemmin tehnyt sellaisen postauksen johon lukijat saivat laittaa kysymyksiä ja sitten Olli, Anette ja äiti tulee vastaamaan niihin. Mutta tosiaan sellainen on tulossa!! 😊 Jos tulee jollekin mieleen jotain muuta, että mitä haluaisi vielä kysyä Ollilta niin sekin onnistuu että siihen Ollin vastauspostaukseen saa sitten kirjoittaa kysymyksiä vielä, jos tulee jotain mieleen. 😊

Perheen perustaminen ei ole vielä ajankohtaista 😊 Haluan vielä nähdä maailmaa, lapsilla ei ole kiire 😊

Kivaa iltaa sinulle! 😊
merenhelmi
,
Voi ihanus<3 Kiitos todella paljon 😊

Haleja 😊
merenhelmi
,
Voi että olet kultainen, kiitos <3 😊

Täytyy passittaa Olli useammin asukuvien valokuvaamiseen!! 😊 Onneksi hän ei ole koskaan antanut kieltävää vastausta 😃

Joten asukuvia on siis tiedossa:)

Tänään oli niin harmaa päivä niin ei viitsinyt ottaa kuvia asusta :/ Katsotaan miltä huomenna näyttää, onko hyvä keli kuvien ottamiseen 😊

Hyvää yötä sinulle<3
merenhelmi
,
Hei Paula ja oikein paljon kiitoksia kommentistasi 😊

Pyrin laittamaan siis enemmän asukuvia blogiin 😊 <3

Minulla on Maybelline huulipunaa, josta olen tehnyt postauksen tänne:

http://merenhelmi.indiedays.com/2013/03/22/anna-pusu/

Kyseessä on siis Maybelline Color Sensation huulipuna sävyltä Vived Rose. Kyseisestä punasta olen tykännyt jotenkin tosi paljon. Se näyttää niin pirtsakalta ja siinä on aika vahva pigmentti myös, mistä tykkään.

Kiitos vielä 😊
merenhelmi
,
Hei Krista 😊

Oli kyllä ihana lukea kommenttisi, se piristi aikalailla tätä iltaa 😊 Olen täällä vielä valveilla kun en saa millään unta, sillä join aivan liikaa kahvia tänään opiskellessani kirjastolla 😃 Ja mikä olisikaan parempaa ajanviettoa kuin bloggailu ja kommentteihin vastaaminen. 😊

En ole miettinyt koskaan yksityisen puolen kauppakorkeaa (ainakaan vielä) sillä englanninkielen taitoni ei ole kovin hyvä tällä hetkellä. :/ Haluaisin kovasti opetella paremman englanninkielen taidon, niimpä olen ajatellut lähteäväni jossain vaiheessa ulkomaille pidemmäksi aikaa, ehkä kuitenkin työn merkeissä. Opiskeleminen englanniksi tuntuu ainakin tällä hetkellä liian vaikealta, sillä kauppakorkean asiat ovat niin hankalia jo suomenkin kielellä :/ Mutta siitä olet kyllä oikeassa, että lukemista se kouluun pääseminen vaatii Suomessa :/Haen myös ammattikorkean puolelle ja toivon todella, että pääsen kouluun ensi keväänä! 😊 Ainakin pitää yrittää parhaansa:)

Kiitos tosi paljon viestistä<3<3 Tsemppisi motivoi:) Kiitos:)