Vähän ostoksia

Moi, olihan mun tänään vielä blogiin päästävä, vaikka väsyttää ihan kauheesti. Mutta! <3 Tää on niin paras harrastus. :) Vaikka näänkin varmaan joka toinen yö unta tanssimista.. Oon aloittanut baletin uudestaan jo monta monta kertaa, jos unet olisivatkin totta. 
Lupailin kuvata lähiaikojen ostokset, joita kaikkea tarvitsen. :)) Jos jostain näistä tuotteista haluatte tarkempaa arvostelua, laittakaahan viestii minulle! Ghd-lämpösuoja on mitä parhain! Tämä levittyy tosi hyvin hiuksiin, tuoksussa ei ole valittamista, kuivuu nopeasti, eikä tahmaa hiuksia ollenkaan. Kaikin puolin mahtava tuote. Suoristaminen ei voisi helpommaksi käydä, kun tämän lämpösuojan ansiosta rauta liukuu kiitettävän hyvin hiuksen pinnalla. Voittaa kaikki käyttämäni lämpösuojat mennen tullen. Anette tilasi minullekin tämän tuotteen (hän käyttää samaa lämpösuojaa). Tämä on tilattu Lookfantastic nettikaupasta, jossa tämän hinta oli 6,09€. Edullinen siihen nähden kuinka älyttömän hyvä tuote tämä on. (Kuulostan varmaan joltain tuote-esittelijältä, mutta oikeesti mahtava tuote kyseessä).


Olen halunnut pitkään kokeilla Loreal Paris Perfect Clean puhdistusainetta ja Nivea on loppumaisillaan, joten otan tämän seuraavaksi käyttöön. Mukana on hauska puhdistustyyny. 

Nämä tuotteet ovat saaneet kehuja monissa blogeissa, voin näpytellä omat mielipiteet tuonnempana kunhan ensin pääsevät kokeiluun. :) Laadukkailta vaikuttavat, niin kuin Loreal :in meikit yleensäkin. :) 

Olisin niin kovasti halunnut lähteä lenkille, mutta miks kello on taas jo noin paljon!! Ei hitsi ja aamulla kouluun. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jossu,
Toi ihoputsari on tosi kätevä - hyvä ostos on! 😊
www.blogger.com/profile/054828372465776605
merenhelmi,
Okei, mukava kuulla 😊 Pitää kokeilla 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Riikka,
Mulla on myös tuo sama Lorealin kasvojen putsari ja ai että tykkään sitä! Se on tosi hyvä 😊
www.blogger.com/profile/120323418519662301
Henni,
itsellä ois tarkotuksena käydä tänä viikonloppuna ostamassa lumin meikkivoide ja valkynä. Sain jonkun lehden välissä meikkivoiteesta koepakkauksen ja ainakin se vaikutti tosi hyvältä (-:
www.blogger.com/profile/098981011067678377
Anonyymi
,
tee vaan arvostelu sitte noista meikeistä ja puhdistusjutusta!
Anonyymi
,
huhuh lorealillako hyviä meikkejä:D tähän asti mikään ei oo vaikuttanu mitenkään tosi hyvältä, pahin ehkä truematch meikkivoide 😃 lancomen puolella on pikkasen parempia kyläkin.....alko tekemään mieli ostaa toi putsari:D toi tyyny vaikuttaa hauskalta
Kirsi
,
Mistä tuota lorealin putsaria on myynnissä?
Veera
,
Hei Kirsi! Kyseinen postaus on niin vanha, etten usko, että tota on enää myynnissä. 😊