Välipalaa

Hei! <3 Nyt tuntuu onneks vähän helpottavan.. Ei nyt edes ehtis sairastamaan. Kuumeessa oon vieläkin, mutta oon onnellinen jos huomenna on jotenkuten terve olo. Nukuin päivällä 5 tuntia ja iltapäivällä katsoin netistä vanhoja tt:en yo-kysymyksiä ja tän vuoden mahdollisia tärppejä. Oon nyt yrittänyt syödäkin jotain, kokeilin tällaista sekoitusta: 

Viiliä ja ananasta. Ihmeen hyvää! Tai sitten mulla oli vaan kauhee nälkä :D Mutta toi viili on vähän vaihtelua rahkajogurtille, turkkilaiselle jogurtille ja maitorahkalle. Laitoin myös valkosipulipatongit uuniin paistumaan, joten nyt niiden kimppuun ;) Kun on päivän syömättä, tekee mieli ihan kauheesti kaikkea hyvää, suunnittelin jo tänään, että kun paranen kokonaan meen Wilhelmiinaan ja Aneten kanssa jonnekin ulos syömään, sekä ostan ison irtokarkkipussin kotiin! :D

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Hei mistä bongasit nuita TT:n tärppejä!!?
Terveisin myös viikon päästä kirjoituksiin suuntaava, jänskättää! :--D
merenhelmi,
Heippa! 😊
Sieltä YTL sivuilta missä oli keskustelu tt 2012 kirjotuksista. Siellä oli mainittuina ainakin narmolepsia, energiajuomien käyttö, karppaus jne. 😊 Mä luin vähän netistä noista kaikista. Hyvin ne menee! Mua jännittää liian vähän tällä kertaa 😃 Jos olisin enemmän hermona lukisin enemmän 😃 Nyt oon vähän liian rennolla asenteella.. Tai en tiedä 😊 Jää nähtäväksi miten menee:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
elokuviin kanssani?

Jimi