valkoista ja beigeä

Shoes Converse  Pants Zara  Shirt MassimoDutti Watch Boss  Bag Louis Vuitton  Sunglasses Ray-Ban
>

Huomenta kaikille! Nämä kuvat ovat noin parin viikon takaa kun kävimme ystäväni kanssa pienellä iltakävelyllä satamassa. Silloin illatkin olivat vielä lämpöisiä, mutta nyt viime päivinä on kyllä ollut yllättävän viileää ja ilman takkia en ole ainakaan itse tarennut lähteä mihinkään :)

Tällä asulla taisin käydä myös yliopistolla tässä yhtenä päivänä... Kouluun lähtiessä tuleekin suosittua sellaisia vaatteita, joilla on vaan mahdollisimman mukava olla ja istua luennoilla. Niimpä muun muassa lämpöiset neuleet, hyvältä tuntuvat ja istuvat housut, sekä pehmeät huivit ovat olleet paljon käytössä. Korkkarit ja balleriinat ovat myös pikkuhiljaa vaihtuneet tennareihin ja nilkkureihin.

Ja koulusta puheenollen, nyt oon saanut vihdoin ja viimein mun kaikki kurssiasiat kuntoon ja sivuaineenkin valittua! Oon siinä mielessä vähän erilaisessa raossa kun olen ensimmäisen vuoden opiskelija, mutta käytännössä (opintopistemäärän perusteella) 2. vuoden opiskelija... Niimpä tässä on ollut vähän seuhtomista, että mitä teen missäkin välissä ja niin edelleen. Mutta eiköhän kaikki asiat tästä lähde pikkuhiljaa selkeytymään! :)

Mitäs muuten sanotte valkoisen ja beigen yhdistelmästä? En muuten muista milloin viimeksi olisin käyttänyt tota laukkua, se tuntuu jäävän aina kaapin hyllylle pölyyttymään, vaikka siitä kovasti tykkäänkin!

Mutta nyt keittämään kahvia ja päiväksi Matkukseen (ja Ikeaan) shoppailemaan! Tänään on sopivasti luennoistakin vapaapäivä. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Moikka ! <3 Kiitos kivasta kommentistasi 😊

Mä tykkään palashampoosta! Tosin nyt viime aikoina mun ei oo tullut käytettyä sitä, enkä oikeastaan edes tiedä, että minkä takia! Mun onkin pitänyt laittaa palashampoo tilaukseen, nyt viime aikoina oon nimittäin käyttänyt tavallista shampoota. Mutta mun hiuksille se palashampoo sopi tosi hyvin, hiuspohja pysyi myös hyvässä kunnossa, eikä se kuivunut yms. 😊 Voin siis suositella! Siinäkin mielessä se on hyvä valinta, ettei siinä oo myrkkyjä (ainakaan samassa määrin), kuten normi shampoossa.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Niin ja ihanaa, sekä tunnelmallista syksyä sinullekin 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167