Vapaapäivä !

Tänään olen viettänyt todella mukavan vapaapäivän Jyväskylässä!:) Kotiin palattuani mietin, että mistähän kirjoittaisin tai tekisin blogipäivitystä näin illalla.. Päivä on jo pitkällä ja paljon haluaisin ehtiä tekemään vielä ennen nukkumaan menoa, joten kuvasin jotain tämän päiväisiä löytöjä. :) Vaatteet ovat jo pesukoneessa, mutta vihdoin löysin täydellisesti istuvan kauluspaidan Benettonilta! Vaaleanpunaisen tietysti... :) 
BeSave kasvonaamio ja  Faith in nature Chocolate shampoo ja hoitoaine ovat Jyväskylän Katriinan kaupasta Toi kasvonaamio pääsee käyttöön aivan pian!<3 Ihania tuotteita!
Olen halunnut jo pitkään käydä hampaiden valkaisussa, mutta päätin ainakin ensin katsoa mitä YOTUEL 7 HOURS -hampaiden valkaisusetti saa aikaan. Uskoisin, että pääsen sillä jo sellaisiin tuloksiin kuin haluan... :) Ja kaveriksi ostin YOTUEL All in one valkaisevan hammastahnan.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Paksut ja pitkät hoidetut hiukset ovat parasta, mitä tiedän. Sääliksi käy ihmisiä, jotka väkipakolla pitävät yllä pitkiä, olemattomia hiuksiaan. Joskus tekisi niin mieli kertoa heille, kuinka paljon paremmilta hiukset näyttäisivät hyvän hiusten leikkuun jälkeen lyhyinä. Mutta hiukset ovat meille ihmisille hyvin "tabu" asia, joten parempi olla kommentoimatta paitsi hyvistä leikkauksista/väreistä.
merenhelmi,
Niimpä, olen kanssasi täysin samaa mieltä! 😊 Latvojen leikkaaminen on vain hyväksi, hiukset näyttävät paljon paremmilta ja saavat vähän ryhtiä kun huonot latvat leikataan vekeen. 😊 Niimpä! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167